Ova frizura nije prikladna za žene starije od 40 godina: prava greška koju prave sve žene i jedino tako možete izgledati kao prava dama

Kada uočite znakove starenja na svom licu, žene će razmisliti da li bi trebalo da promijene svoj izgled, a tada moraju razmisliti o promjeni frizure.

Kada uočite znakove starenja na svom licu, žene će razmisliti da li bi trebalo da promijene svoj izgled, a tada moraju razmisliti o promjeni frizure.

Kada je kosa u pitanju, sve žene su pomalo nesigurne, neodlučne i rijetko spremne na rizik i drastične promjene.


Što smo stariji, sve se manje usuđujemo na ovo. Razmišljamo: da pustimo kosu da raste ili je ošišamo u trendi dugi bob? Trebate li s vremena na vrijeme promijeniti boju kose ili je zadržati prirodnu? Većina ljudi na kraju odustane, a prema slavnom frizeru Anthonyju Naderu, to je najveća greška koju žena u četrdesetima može napraviti.

“Žene puštaju kosu da raste ili je drže iste dužine i ne stiliziraju je. To nema smisla jer onda svaki dan stojite ispred ogledala i pletete kosu u pletenicu ili u rep”, otkrio je Nader.

Razmotrite svoj oblik lica

“Fotografirajte frizuru koju volite profesionalcu – neka analizira strukturu vaše kose i oblik lica i prilagodi stil što je više moguće kako bi odgovarao vašem željenom izgledu. Lica izgledaju manje meka kako starimo i zaobljena, odnosno “postaju ‘ugaoni’.” Dakle, frizura koja vam je pristajala prije 10 godina možda vam neće pristajati. Ako kosu zavežete unazad, to samo naglašava ‘uglasti’ oblik lica”, objašnjava Nader.