– Na platformi You tube u današnje vrijeme možete da pronađete jako puno zanimljivih priča. Ono što je evidentno je to, da danas može svako da se bavi ovim poslom, a jako veliki procenat njih i nije baš toliko za taj posao. Međutim, imamo i onih, koji nalaze jako zanimljive priče, koje su običnim ljudima i više nego zanimljive.

Rođen u Hercegovini 1952. godine, Jure Vujica posjeduje bogato životno iskustvo. Nedavno je Vujo iz Bugojna ispričao nevjerojatnu priču, otkrivajući svoje susrete s “ugodnim zaključcima” tijekom masaže. Ne samo da je oženjen i ponosni otac troje djece, već ističe da njegova obitelj ima progresivne stavove, pa mu je ugodno otvoreno pričati o svojim iskustvima bez ikakvih tabua. Nakon suspenzije s mjesta zapovjednika policije, donio sam odluku o preseljenju u Zagreb, gdje sam se našao u raznim kriminalnim krugovima.

  • U te sam se krugove upetljao. Kada se nađete u takvom okruženju, otvaraju vam se različite mogućnosti. Jedna takva prilika koja mi se ponudila bila je masaža sa “slatkim završetkom”. Budući da sam osoba sa sela, nisam bio u potpunosti upoznat što to podrazumijeva, ali sam se ipak složio. Po dolasku na masažu dobio sam uputu da se potpuno skinem, a zatim mi je maserka pristupila oralnom zadovoljenju. Uživajući u tom iskustvu, počeo sam se sve češće baviti ovom praksom, prvenstveno u granicama vlastitog stana.

Vuja je bez imalo srama otvoreno ispričao te detalje, a istaknuo je kako je njegova obitelj u potpunosti prihvatila ovaj aspekt njegova života. Jednog dana donijela sam spontanu odluku da se prepustim masaži. Imajući to na umu, krenula sam u potragu za salonom sa slobodnim terminom. Kad sam ušao u jedan salon, srdačno me pozdravio sredovječni gospodin koji mi je odmah aparatom počeo mjeriti tlak. Nakon što je procijenio moj povišen krvni tlak, nastavio je istezati moje tijelo dok sam ležala na leđima. Nakon što je istezanje završeno, željno sam iščekivao sljedeću fazu masaže, u potpunosti očekujući da će maserka doći i dati završni dodir.

I tako je nastavio svoju priču. Prema njegovom iskazu, pojedinac je vješto masirao; no postalo je očito da se sve više uzbuđuje. Nakon toga, nastavio je neprikladno dodirivati ​​moje genitalno područje, što je razumljivo izazvalo uznemirenost. Šokantno, nastavio me dovoditi do orgazma, a zatim se zadovoljio. Uznemirujuće je što je izrazio spremnost ponovno se ponašati isto bez ikakvih rezervi.

BONUS VIJEST:

  • Nedvojbeno ste obaviješteni, bilo iz neposredne blizine ili iz daljine, o nesretnoj pojavi raka kod mladog pojedinca ispod 50 godina. Učestalost s kojom se susrećemo s takvim vijestima čini se sve češćom i ostavlja nas u razmišljanju jedna od najraširenijih enigmi – temeljni razlozi koji stoje iza ovog fenomena. U posljednja dva desetljeća došlo je do značajnog porasta do 30 posto u populaciji osoba mlađih od 50 godina koje se bore s rakom. Među pogođenima je i Kate Middleton, koja sa svoje 42 godine predstavlja istaknuti primjer. Prema “Daily Mailu”, Australija je preuzela vodstvo među zemljama s najvećom stopom ranih dijagnoza raka, sa 135 ljudi na 100.000 ljudi. Istragu o mogućem objašnjenju pokrenuli su američki istraživači.

Prema istraživanju provedenom na Sveučilištu Washington u St. Louisu, pojedinci iz generacija s povišenim stopama raka posjeduju stanice i tkiva u starijoj dobi u usporedbi s vlastitom generacijom. To implicira da osobe rođene nakon 1965. godine, koje trenutno imaju 59 godina ili manje, mogu imati biološku dob koja premašuje njihovu kronološku dob. Kada stanice dožive pad svoje sposobnosti popravka i reprodukcije, njihova funkcionalnost postaje ugrožena, što rezultira štetnim posljedicama. Osobe koje pokazuju ubrzano starenje imaju 17 posto veću vjerojatnost da obole od raznih oblika raka.

Provođenjem analiza krvi moguće je identificirati one koji su pod povećanim rizikom, što omogućuje preporuku odgovarajućih mjera probira. Konzumacija nezdrave hrane, zajedno sa sjedilačkim načinom života, problemima mentalnog zdravlja, pretilošću i stresnim životom, mogu pridonijeti jednom od glavnih uzroka. Provedena je studija za procjenu biološke starosti pojedinaca analizom njihovih uzoraka krvi. Svrha je bila odrediti starost njihovih stanica i tkiva unutar tijela. Ispitano je devet različitih markera, uključujući albumin, protein koji proizvodi jetra i koji održava cjelovitost krvnih žila.

Ti su markeri zatim uneseni u algoritam koji je izračunao biološku dob svake osobe. Rezultati su uspoređeni sa stvarnom dobi sudionika i uspoređeni s podacima o raku, otkrivajući zabrinjavajući nalaz: pojedinci mogu razviti rak prije nego navrše 55 godina. Prema dr. Ani Blejs, istraživačici koja se bavi utjecajem biološkog starenja, postoji zabrinjavajući porast slučajeva raka gastrointestinalnog trakta i dojke rak kod mlađih osoba. Kao rezultat toga, ne može se precijeniti važnost probira i identificiranja ovih bolesti u ranoj fazi. Koji čimbenici pridonose ubrzanju biološkog starenja?

Pušenje Nedovoljno sna i prevalencija pretilosti dva su hitna problema. Istakli smo Kate Middleton, princezu od Walesa, kao primjer mladih osoba koje se bore s rakom. Iako nije otkrila konkretnu vrstu raka koju je doživjela, njezina je poruka poslužila kao ohrabrenje drugima da se podvrgnu pravovremenim pregledima i otvoreno priznaju svoju bitku s bolešću.