Na proslavi Ramazanskog bajrama Haris Džinović, sada već razvedeni muškarac, okupio je svoje najbliže na velikom događaju. Među brojnim posjetiteljima koji su svoju feštu upriličili na djedovini na Senjaku, nazočila je i renomirana glazbena senzacija Svetlana Ceca Ražnatović. Tijekom cijele večeri uživali su u veselju sve do određenog trenutka kada su Ceca i Haris zadivljujuće izveli njegovu poznatu pjesmu koja je bila prva na top ljestvici, a njezina skladna melodija nadaleko je odjekivala.

Ražnatovićeva je tokom večeri snimila fotografiju pored pjevačice i to podijelila na svom Instagram nalogu. Ceca je radosno ispričala kako ona i njen dragi obilježavaju Bajram, ističući važnost svačijeg blagostanja, vitalnosti i zadovoljstva. U međuvremenu, Haris je uvijek nosio osmijeh, odražavajući sreću u zraku.

Ceca je na društvenim mrežama podijelila djelić praznične atmosfere. “Kakav umjetnik!” – uzviknula je u jednoj priči. Tijekom svoje 22-godišnje veze poznati umjetnik narodne glazbe Haris Džinović i cijenjena modna dizajnerica Melina Džinović finalizirali su razvod. Kao posvetu njihovoj prošlosti, snimila je trenutak na filmu u kojem Haris strastveno pjeva svoju poznatu himnu, “Izgubio sam sve, a ti dobro znaš, pokušavaju otkriti identitet tvog tajnog ljubavnika, ali ja ostajem ravnodušan dok prihvaćam samoću još jednom.

Godine 2002. Haris i Melina Džinović krenuli su na emotivno putovanje koje je na kraju dovelo do rođenja njihovo dvoje djece, kćeri Đine i sina Kana.

BONUS TEKST

Haris Džinović, slavna ličnost narodne glazbe i sevdalinke, nedavno je za srpski Pink razgovarao o razvodu od bivše supruge Meline, koja ima 43 godine. Govoreći o burnom kraju njihove veze, Džinović je sjedeći u svojoj rezidenciji na Senjaku ispričao zaplete njihovog prekida. Upravo u tom razgovoru otkrio je da su on i Melina roditelji dvoje djece, kćeri Đine i sina Kana.

Džinović je u razgovoru za Pink otkrio da je oduvijek vjerovao da će njegova ljubavna priča trajati sve dok jedno od njih dvoje ne premine. Konstruirao ju je s pretpostavkom vječne dugovječnosti. Džinović nije doveo u pitanje njenu lojalnost sve do samog kraja, kada su se pojavila neugodna otkrića. Prije otprilike dvije godine počeo je osjećati sve veću udaljenost između njih, naizgled bez ikakve provokacije. Čak i sada, on ostaje nesvjestan bilo kakvih specifičnih sukoba ili nejednakosti, jer nema interesa istraživati ​​ih. Međutim, primijetio je primjetan pomak u odnosu na bliskost i intimnost koja je karakterizirala njihov odnos u posljednjih 15, 16 ili možda čak 18 godina. Taj postupni slom postao je očit, što je dovelo do njihovog konačnog razdvajanja.

Dok je Melina bila suočena s kritikama da se udala za Džinovića iz skrivenih namjera, Haris tvrdi da joj to nije bila namjera.

Ljubav je postojala u toj vezi, a ja ne mogu pozvati dušu na odgovornost. Barem sam ja tako vjerovao – dovoljan mi je bio privid ljubavi. Istinitost je poznata drugoj strani. Ako želite znati više, trebali biste se raspitati kod nje. Dok je trajalo, bilo je ugodno, no na kraju je sve krenulo naopako i došlo je do raspada braka. Nastavio je razgovarati o njihovoj djeci, koja su stala na njegovu stranu.

Misli i emocije tih pojedinaca ostaju mi ​​misterij, iako mogu osjetiti njihovo nezadovoljstvo, a ne zadovoljstvo. Gajili su težnje za životom s većim ispunjenjem, budući da sam im godinama marljivog rada i kreativnosti osigurao sredstva za izvanredno postojanje. Njihova su očekivanja premašila ono što su samo zaslužili, ali nažalost, ti su se snovi srušili. Unatoč tome, mogu pouzdano tvrditi da naši životi i dalje napreduju. Ove je izjave dao cijenjeni 72-godišnji pjevač.

Osim toga, upoznat je s optužbama Vesne Đogani o Melininim prijevarama. Valja napomenuti da ga nitko nije izravno obavijestio o tim tvrdnjama.

Nemam saznanja o situaciji jer joj nisam osobno svjedočio. Ne znam što gospođa Đogani zna, što je rekla, niti detalje oko toga. Nisam bio prisutan u teretani i nisam obaviješten ni o čemu u vezi s tim. Stoga ne mogu dati nikakve informacije o tome. Smatram neprimjerenim da se ova situacija odugovlači, uzrokujući više problema nego što je potrebno. Moglo se to riješiti i ranije, a ne vjerujem da će se to pozitivno odraziti na uključene. Međutim, ja tu ne mogu ništa jer svatko ima pravo na šutnju. Nadalje, Džinović je naveo da Melina nakon razvoda nije pokušavala stupiti u kontakt s njim.

Džinović je tijekom razgovora ispričao i incident koji se dogodio tijekom njihovog nedavnog sukoba, kada je Melina nasilno ušla u vilu i natjerala pjevača da se obrati nadležnima.

Po uputama mog pravnog savjetnika, donio sam odluku da se obratim nadležnim tijelima. Nakon toga je otišla iz stana, što je rezultiralo potencijalnim gubitkom određenog nasljedstva i prava da ostane u kući. Vrijedi napomenuti da ona ima pravo na preuzimanje i prijevoz svojih osobnih stvari, s obzirom da živi u zasebnom stanu na suprotnoj strani grada. Što se tiče pravog motiva iza njezina neočekivanog dolaska te večeri, i dalje sam nesiguran. Možda se radilo o namjernom činu poticanja sukoba, nagađa pjevač i dalje tvrdi da je Melina jasno izjavila da posjeduje svaki pedalj imanja, baš kao i njegov.

Haris Džinović je staloženo prepričao događaje, pazeći na uljudnost tijekom cijelog susreta. Odmah je kontaktirao nadležna tijela koja su stigla i prikupila izjave svih uključenih strana. Nakon toga su otišli u policijsku postaju, gdje su dali službene izjave. Ovo je označilo kraj incidenta. Džinović nije mogao a da u toj situaciji nije primijetio tračak provokacije, no nije bio siguran u motive nenadanog dolaska i odbijanja pojedinca da ode.