– Petar Grašo je od kako je postao otac, malo povukao ručnu po pitanju svojih nastupa. Međutim, samo što se navikao na ulogu oca, sada je najnovija vijest da je ponovo Hana trudna, i da sada nosi dječaka….

U području popularne kulture zalazimo u složenost dobro poznatog romantičnog spleta. Danijela Martinović i Petar Grašo, koji su bili povezani dulje od dvadeset godina, nedavno su donijeli tešku odluku da se rastanu. No, poznatoj kantautorici nije dugo trebalo da utjehu nađe u zagrljaju drugog.

  • Brzo je uplovio u romantičnu vezu s četrnaest godina mlađom Hanom Huljić, izuzetnom osobom. Hana Huljić, darovita kantautorica i glazbenica, izdanak je Tončija Huljića, pjevačevog dragog prijatelja i suradnika. Pjevačica je u jesen 2021. godine krenula na romantično putovanje s njihovim mlađim partnerom, a ubrzo nakon toga presretna im je stigla uzbudljiva vijest o skorom roditeljstvu. Kako bi iščekivanje održalo, buduća majka odlučila je neke detalje zatajiti. Razlaz Martinović i Graše brzo je postao žarište regionalnih vijesti, potaknuvši val nagađanja.

No, tijekom intervjua za magazin “Glorija” Martinović je otvoreno progovorila o njihovom prekidu, a svoju vezu s Grašom opisala je kao zadivljujuće poglavlje iz prošlosti. Pjevačica je priznala da se neizbježni trenutak nije mogao izbjeći. Osvrćući se na zajedničku prošlost, Martinović je otkrila da su ona i Grašo svojedobno razmišljali o mogućim imenima za svoje buduće dijete. Dosljedno je izražavala svoju želju da prigrli ulogu majčinstva, čak je ispričala šaljivu anegdotu o tome kako su ona i Graš upali u olako neslaganje oko budućih imena…

Razmatrali smo razne mogućnosti kada je trebalo odabrati ime za našu bebu. U slučaju da budemo blagoslovljeni sa sinom, postigli smo konsenzus da ga nazovemo Tony kao posvetu Peterovom djedu. Nasuprot tome, ako smo te sreće da u svoj život primimo kćer, odabrali smo ime Luca, tradicionalno dalmatinsko ime koje je slučajno i ime moje bake. Danijela je predložila mogućnost da se nazove Alba, talijanski izraz koji znači “zora”. Prvi susret Petra i Danijele imao je izvanredan početak.

Značajnu ulogu u tome imala je Danijelina zanosna izvedba pjesme Nostalgija, koja ju je dovela do trijumfalne pobjede na Eurosongu. Vrijedi istaknuti da je aranžman ove pjesme vješto osmislio bračni par Huljić, koji će kasnije postati Grašin svekar. Nažalost, nakon izvanredne 24 godine partnerstva, završila je izuzetna ljubavna priča Petra Graše i Danijele Martinović, koja se smatra najdužom u povijesti hrvatske glazbe.

Pjevačica Hana Huljić Grašo (33) na nedavnom je nastupu u Zaprešiću stala na pozornicu prvi put otkako je objavila drugu trudnoću s Petrom Grašom. Publika je bila oduševljena njezinim nastupom. Nakon emisije, Hana je u intervjuu za IN magazin progovorila o svojoj trudnoći. – Presretni smo i sve ide u najboljem redu – ispričala je Hana.

Trenutno je u petom mjesecu trudnoće i uvjerava da je sve pod kontrolom. Kako kaže Huljić, ime za sina već su odlučili; međutim, radije to nije otkrila u ovom trenutku. – Posjedujemo ga, ali ćemo ga zadržati isključivo za vlastite potrebe. Čak i ako kasnije steknete potpuno znanje o tome, i vi ćete učiniti isto – rekla je. Dopustite nam da vas upozorimo da je Hana nedavno objavila pjesmu pod nazivom ‘Palačinke’ u kojoj se nalazi divan vokal njezine kćeri Albe.

Hana je s nama podijelila kako smatra da je propuštena prilika ne koristiti dječji glas kada je lako dostupan kod kuće, budući da je stalno u potrazi za djecom koja bi posudila svoj glas njezinoj glazbi. Nadalje, Hana je spomenula kako malena Alba uživa pjevati i nakon buđenja i prije nego što utone u san. Prema njezinim riječima, imala je pravo glazbeno odrastanje, jer je bila izložena širokom rasponu žanrova. Nije joj nametnuto, ali prirodno pjeva kad se probudi i prije nego što utone u san. Stječe se dojam da je imala spokojno i lijepo djetinjstvo.