– U posljednja dva dana, glavna vijest u regiji jeste slučaj, kada se majka u Albaniji, bacila u Skadar, zajedno sa svoje troje maloljetne djece. Ispostavilo se da je to uradila u afektu, pošto je bila maltretirana od strane svoga supruga. Slijedi i priča o tome.

Potraga za Almom Arazi (39) i njezinom djecom se nastavlja jer ih albanske vlasti još nisu pronašle nakon tragičnog pronalaska tijela devetogodišnje djevojčice u rijeci Bojani.

  • Almin suprug Ergis Arazi (31) priveden je zbog optužbi za obiteljsko nasilje. Prije nestanka, Alma je na telefonu naišla na slike i video zapise 18-godišnje partnerice svog supruga, prenosi “Vox news. Genta, Almina sestra, otkrila je da se on ponašao nasilno i prema njezinoj sestri i prema djeci, često prijeteći Almi zlokobnim riječima: “Ako mi oduzmeš djecu, okončat ću ti život.

Osim toga, policiji je otkrila da je Alma navodno osmislila očajnički plan vođen osvetom nakon što je otkrila namjere svog supruga da dovede svoju ljubavnicu u njihov dom.

Nakon što je saznao za suprugovu nevjeru, Almin otac, A.B., otkrio je da je svojoj kćeri savjetovao da svoju dobrobit stavi na prvo mjesto; međutim, zbog svog odgoja, čvrsto je vjerovala da mora ostati odana partneru kojeg je izabrala, čak i ako to znači žrtvovanje vlastite sreće.

Almin otac, A.B., prenio je kćeri da više ne gaji ljubav prema njoj. Savjetovao ju je da mu dopusti da slijedi svoj vlastiti put, dok se ona usredotoči na vlastitu dobrobit. Kao odgovor, izrazila je svoju nesposobnost da napravi takav izbor, budući da se njihova obitelj držala uvjerenja da će ostati posvećena svojim odabranim partnerima do smrti. A.B. priznao je da narativi ove prirode obično ne završavaju povoljno.

Napetosti unutar obitelji dosegle su točku ključanja, što je rezultiralo vrlo napetom situacijom.

Almina sestra posvjedočila je da je njen muž ispoljio nasilno ponašanje i prema svojoj supruzi i prema djeci, često koristeći prijeteći jezik kako bi implicirao da djeca ne pripadaju Almi.

U 22 sata 1. svibnja E.A. došao do mene telefonom i pitao je li moj brat prevezao Almu u Drač. Pitao sam ga zašto Alma nije kod kuće, na što je on odgovorio da je nema. Kao odgovor, odmah sam okrenuo bratov broj, ali me nećak obavijestio da Alma nije stigla kod njih. Pokušavajući još jednom kontaktirati brata, otkrio sam da mu je telefon isključen. Ovo produženo razdoblje šutnje između Alme i mene je bez presedana. Tog je dana naša komunikacija bila izrazito ograničena. Genta je podijelio ove detalje.

Nadalje, ispričala je na koji je način otkrila nestanak svoje sestre te kobne večeri, istaknuvši jezivu odsutnost komunikacije koja je vladala među njima.

Javnost i policija ostaju angažirani u potrazi za Almom i njezinom djecom, dok nastoje otkriti uzrok ovog tragičnog događaja.

U međuvremenu, novinar Ferdinand Derviši iz Albanije opširno je ispričao tragične događaje u Shkodëru, gdje su, kako se vjeruje, u rijeci Bojani živote izgubili 39-godišnja žena i njezino troje djece. Sumnja se da je do incidenta došlo zbog nasilja koje je nad njima izvršio suprug žene. Vox News je izvijestio o pronalasku tijela djeteta u tom razdoblju. Prije nesretnog događaja spomenuo je kako je njegova supruga Alma A. (39) na kavi razgovarala sa šogoricom, možda je dobila vijest o skorom kraju braka.

U svom izazovnom psihičkom stanju, Alma je možda skakanje u hladnu rijeku Bojanu s djecom doživljavala kao mogući čin osvete suprugu, kako je on sugerirao.

Novinarka je otkrila da je par imao uspješnu vezu sve do 2020. godine, tijekom koje je suprug otvoreno iskazivao ljubav svojoj ženi. No, stvari su se nedavno okrenule zbog muževljeve izvanbračne veze s mladom djevojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka slučajno bila vršnjakinja njegove supruge.

Nije bilo prilike da se ponovno ujedini sa svojim mužem. Ostaje nejasno je li bilo nasilja ili ne. Ono što znamo jest da su se u posljednjim trenucima vodili razgovori. Nedavno je imala razgovor sa sestrom svog supruga, koja je bila jedina osoba s kojom je imala veze. Ovaj razgovor vodio se u kafiću u blizini Bojanskog mosta, gdje su s njom bila sva njezina djeca.

U ovoj posljednjoj razmjeni, nije šokantno što je dobila konačnu vijest, signalizirajući kraj svega. Tračak nade je nestao, otvarajući put mislima o osveti. Nije željela nauditi samo sebi, već i djeci, kako bi nanijela bol svom mužu. Dok su se opraštali, šuška se da je djecu odvela iz kafića i bacila ih u dubinu vode, ispričao je Derviši u Reviji, a prenosi Telegraf.