Seke Aleksić, poznata srpska pjevačica, nedavno je u svoje domaćinstvo primila prinovu – psa. Zanimljivo, Seke se sada suočava s odlukom hoće li ponovno spojiti krznenog prijatelja s njegovim izvornim vlasnicima. Seke Aleksić nije slavna samo zbog svog glazbenog umijeća, već i zbog svoje duboke ljubavi prema životinjama. Ta je privrženost vidljiva u njezinom dvorištu, koje se može pohvaliti ne samo psima, već i kokošima i janjadima. Osim životinja koje je kupila, pjevačica je otvorila dušu i za nekoliko udomljenih, među kojima je i Nina, koja je od rujna prošle godine postala draga pseća družica Seke Aleksić.

Tražeći smjernice u neizvjesnim okolnostima oko Nine, pjevačica se obratila zajednici podrške na društvenoj mreži “Iks”. Pozdrav svima! Trebam savjet. Ako se netko od vas susreo sa sličnim problemom, molim da podijeli svoja iskustva. Nedavno sam u svoj dom primio psa po imenu Nina. Vrijedi spomenuti da ju je Dunja Jovanić otkrila uplašenu i ostavljenu na ulicama Beograda. Seka je spomenula da je nakon dosta vremena prvobitni vlasnik stupio u kontakt i izrazio želju da vrati Ninu nakon što je shvatio da je pod mojom skrbi.

Nakon što je svjedočio njenom sadašnjem stanju i okruženju, njegovo gledište je doživjelo promjenu. Svoju zaprepaštenost i nevjericu odsustvom suosjećanja pojedinih pojedinaca otvoreno je izrazila na društvenoj mreži “Iks”. Nekoliko mjeseci kasnije, još jednom joj se obratio, obavijestivši je da je Nina, pas kojeg je udomila, uspostavila duboku vezu s njim. Tražio je da se pas pošalje u njegovu kuću u Niš. Preplavljena čuđenjem, podijelila je dokument kao dokaz da potkrijepi svoju priču o događajima.

Seka Aleksić je u svom domu podijelila dirljivu vijest da je njezina draga pseća družica Nina otkrila ljubav. Unatoč višestrukim pokušajima uspostavljanja kontakta putem različitih platformi društvenih medija, svi su pokušaji naišli na šutnju. No, iznenada je stigao dokument koji otkriva postojanje kaznene prijave. Srećom, ova je žalba naknadno povučena jer se majka pošiljateljice razboljela i nije se mogla brinuti za Ninu.

U nedavnom mejlu Seka je upitana o trenutnom stanju Nine. Bilo je to u rujnu prošle godine kada je Seka na društvenim mrežama javno izjavila kako namjerava spasiti napuštenog psa. Srca su nam bila dirnuta kada smo pronašli Ninu kako luta ulicama Beograda, što nas je potaknulo da donesemo suosjećajnu odluku da je primimo u našu obitelj. Na naše iznenađenje, Nina je imala mikročip, zbog čega smo došli do vlasnice. No, vlasnik se demantirao od bilo kakve povezanosti s Ninom i obavijestio nas da je samo njegov JMBG vezan uz čip.

Kako bismo dali prioritet njezinoj ukupnoj dobrobiti, donijeli smo odluku da je dovedemo na temeljitu procjenu, koja je uključivala analizu krvi koja je u konačnici potvrdila njezino izuzetno stanje. Nažalost, kao što je spomenuto u njezinoj objavi, njezina strepnja i nepovjerenje naveli su je da ugrize veterinara.

U duboko iskrenoj komunikaciji, Seka je objavila video koji je maestralno dočarao nevjerojatnu metamorfozu preplašenog i pothranjenog psa. Kako se video odvija, promatramo postupni prijelaz psa iz stanja straha u stanje mira, omogućujući drugima da joj priđu i uključe se u nježne interakcije. Trenutačno se neprimjetno uklopila u našu obiteljsku dinamiku i radosno sudjeluje u društvenim razmjenama s našim drugim psećim prijateljima.

Seka, koja je u brak stupila u nježnoj dobi, naišla je na kratku i burnu vezu koja se raspala u roku od godinu dana. Nakon raskida veze njezin bivši partner tvrdio je da mu je dužna pozamašnu svotu novca koju je uložio u njezin glazbeni projekt. Nakon toga Seka je sklopila i osobni i profesionalni savez sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem. Dok su se šuškala o njihovom bračnom statusu, njihova veza naposljetku je prekinuta 2008. Unatoč očevim insinuacijama o skrivenim namjerama i Zoranovoj nevjeri, Seka je oštro opovrgla te optužbe.

Nakon toga, Seka se družila s Mladenom Radulovićem, osobom koja se također pojavljivala u njezinim spotovima kao model. Naposljetku su se zaručili, no njihova je veza nažalost prekinuta 2009. Samo dva tjedna kasnije njezini su se putevi ukrstili s Veljkom Piljikićem, vrsnim kickboksačem i Mladenovim prijateljem iz djetinjstva. Zapanjena njegovim talentom, ponudila mu je ulogu njezinog osobnog tjelohranitelja.