– Danas se malo fokusiramo na temu domaće estrade, i govorićemo o nekim brakovima koji su započinjali jako čudno, a neki od njih su i završavali i više nego neslavno. Govorićemo prvo o Aci Lukasu, koji je jednom prilikom i izjavio da ponekad jedva trpi i sam sebe…

Kroz povijest regionalne estrade, razvodi su konstantno osvajali svjetla reflektora, osvajali mase i dominirali novinskim naslovima. Ovi razvodi, puni skandaloznih otkrića i neočekivanih obrata događaja, bili su predmet širokih rasprava i opsežne medijske pokrivenosti. Romantične zavrzlame poznatih ličnosti postale su sastavni dio tabloidnog i društvenog diskursa. Danas izdvajamo tri najšokantnije ljubavne afere prikazane u našoj estradi, a koje su burnim razvodima i dramatičnim preokretima ostavile javnost zapanjene. Par koji je izdržao zub vremena, Petar Grašo i Danijela Martinović, zadali su nevjerojatan udarac otkrićem da su se razdvojili nakon gotovo dvadeset i pet zajedničkih godina.

Njihova ljubavna priča, koju mnogi smatraju najizdržljivijom na našem popularnom televizijskom programu, započela je 2005. tijekom susreta na Dori, a njihovo romantično putovanje službeno je započelo dvije godine nakon toga. Unatoč njihovoj sklonosti privatnosti, par se potrudio svoju vezu zaštititi od javnosti. Unatoč tome, s obzirom na njihov status poznatih pjevačkih senzacija s golemim brojem sljedbenika, prikrivanje njihove razdvojenosti pokazalo se uzaludnim. Iako su se suzdržali od otkrivanja motiva razlaza, mediji su kružili raznim komentarima i nagađanjima.

Nakon prekida, Grašo je stupio u brak s Hanom Huljić, nakon čega se rodila kćerkica Alba. Oko Anđelke Prpić zapelo je oko javnosti zbog novootkrivene ljubavi s kumom njezina supruga Markom Žugićem. Njihova je veza prerasla u nešto ozbiljno, a čak su dočekali i zajedničko dijete. Unatoč tome što je bila tema bezbrojnih medijskih napisa, ova glumica, koja već ima dijete, odlučila je njihovu ljubavnu priču ne tajiti. Iako je rijetko kada javno govorila o ovoj situaciji, Anđelka je otvoreno priznala da nije navikla na takav medijski udar te izrazila nadu da će ovo iskustvo u konačnici ojačati njezinu obitelj.

Zajednica Željka Šašića i Sonje bila je jedan od najrenomiranijih brakova u sferi domaće estrade. No, Sonja se rastala od Željka i ušla u brak s njegovim kolegom Acom Lukasom. Ova nesvakidašnja priča o ljubavi potaknula je brojne rasprave i nagađanja. Unatoč raspadu njihovog braka, Željko je ostao uporan u opredjeljenju za svoju kćer Sofiju, koja se također uplela u priču. U raspletu burnih okolnosti, Željko je jasno dao do znanja da će svoju kćer nepokolebljivo podržavati, bez obzira na okolnosti.

ZDRAVLJE:

Đumbir, korijen biljke znanstveno poznat kao Zingiber officinale, nadaleko je poznat po svojim brojnim zdravstvenim prednostima i često se koristi kao prirodni lijek.

  • Njegova široka uporaba u tradicionalnoj medicini u raznim kulturama dodatno potvrđuje njegova ljekovita svojstva. Postoje brojne metode za uključivanje đumbira u vašu rutinu, kao što je konzumiranje svježeg đumbira, ispijanje čaja od đumbira, korištenje ulja đumbira ili uključivanje đumbira u vaša kuhana jela i pića. Jedan od najlakših načina da iskoristite ljekovita svojstva đumbira je priprema šalice umirujućeg čaja od đumbira. Za pripremu čaja od đumbira jednostavno narežite svježi đumbir na tanke kolutiće i kuhajte ga u vodi otprilike 10-15 minuta.

Nakon cijeđenja slobodno dodajte med ili limun za dašak slatkoće. Đumbir posjeduje mnoštvo korisnih svojstava, uključujući njegovu sposobnost da se bori protiv upala, djeluje kao antioksidans, bori se protiv mikroba i pomaže u probavi. Redovitim uključivanjem đumbira u prehranu, pojedinci mogu doživjeti smanjenje tjelesnih upala, ojačati imunološki sustav, ublažiti simptome povezane s običnom prehladom i gripom, ublažiti mučninu i poboljšati probavne procese.

Nadalje, uključivanje đumbira u prehranu može pridonijeti održavanju zdravog srca, jer pomaže u regulaciji šećera u krvi i smanjuje vjerojatnost razvoja određenih oblika raka. Kada uključujete đumbir u svoj plan liječenja, ključno je biti oprezan, baš kao što biste to učinili s bilo kojim drugim prirodnim lijekom. Ovo je osobito važno ako imate određene zdravstvene probleme ili ste trenutno na lijekovima. Kako biste osigurali svoju sigurnost, preporučljivo je potražiti savjet zdravstvenog radnika, poput liječnika ili ljekarnika, prije nego započnete bilo koji novi režim liječenja koji uključuje đumbir.