Kćerka od Ace Pejovića je uspješna te je završila studije na Medicinskom akultetu, a nakon toga je odlučila otići na usavršavanje u inostranstvo.

Kroz kompilaciju fotografija na svom Instagram profilu, Marija Pejović pokazuje svoju ogromnu stručnost u različitim domenama. Unatoč tome, njezin je novi naglasak prvenstveno bio na području estetske medicine i kirurgije. Brzi pogled na njezin profil otkriva zapanjujuću prisutnost prekrasno poboljšanih usana, koje su prikupile brojne izraze zahvalnosti njezine zadovoljne klijentele. Nedvojbeno je da posjeduje iznimne talente u tom području, a ostaje neotkriveno da je njezin stric značajno utjecao na njezinu strast prema medicini.

Tijekom njezinog akademskog bavljenja, cijenjeni liječnik, koji joj je bio ujak po majci, ljubazno je dopustio njezinoj sestrični da sudjeluje u kirurškom zahvatu. Neustrašivo je kćerka Aca Pejovića napravila prvi rez u okvirima operacione sale, njegujući ovaj značajan trenutak koji je rado podijelila sa svojom okolinom. U iskrenom pismu upućenom svom ujaku, Maria je izrazila svoju duboku zahvalnost za njegovo vodstvo, priznajući ga kao ključnu osobu koja ju je potaknula u carstvo medicine.

Neosporno je da je Marijin partner, iznimno talentirani pjevač, bio predodređen da postigne veliki uspjeh na svom polju i posluži kao izvor inspiracije za brojne pojedince. Biljana, odana majka kćeri koja neprestano napreduje, s osjećajem tuge razmišlja o vlastitom putu prema maturi, jer je odgođen zbog njezinih majčinskih obaveza. U međuvremenu, njezine dvije sestre ostvaruju svoje zasebne karijere, odražavajući Marijine uspjehe i ispunjavajući svoje kućanstvo bezgraničnom srećom i smijehom.

  • S velikim poštovanjem, Pejović odaje priznanje za mnoštvo blagoslova koje mu je podarila njegova obitelj, posebno njegove tri izvrsne kćeri koje je s ljubavlju odgajao i školovao. Iznad svega, izražava duboku zahvalnost za božansku intervenciju koja ga je ujedinila s Biljanom, izvanrednom osobom koja služi kao svjetlo vodilja cijeloj njihovoj obitelji i daje čvrst temelj. Nedavno se Aco suočio sa zastrašujućom mogućnošću da se bori sa svojom bolešću bez pomoći, podnoseći nesnosne bolove tri mjeseca, ali je ipak ostao nepokolebljiv u svojoj odluci.
    Dobrobit supruge Aleksandra Aca Pejovića i njihove djece sada je sigurna, zahvaljujući njenom izvanrednom oporavku. Njihovo kućanstvo sada uključuje još jednog liječnika koji je u potpunosti posvećen njezinoj trajnoj njezi i sprječavanju budućih neuspjeha. Aleksandar Aco Pejović, renomirani pop-folk pjevač iz Srbije, osvojio je publiku svojim nezaboravnim pjesmama poput “Ne diraj mi noć”, “Opusteno”, “Litar krvi”, “Venuh jasmin bijeli” i “Jelena”. Rođen je 18. travnja 1972. u Prijepolju, a od 1995. živi u Beogradu. Sa suprugom Biljanom ponose se što su roditelji triju kćeri: Magdalene, Marije i Ive.

Krenuvši na svoj glazbeni put s 14 godina, Ace Pejović svoj je talent isprva iskazivao u Podgorici i Prijepolju. Nakon završetka glazbenog obrazovanja odlučio je nastaviti svoju strast u Francuskoj. Po odradi vojnih obveza u Hrvatskoj, oduševljavao je publiku na raznim mjesnim skupovima u Prijepolju. Nije trebalo dugo čekati na priznanje njegove iznimne vještine, što ga je motiviralo da svoje nastupe proširi i na susjedne gradove.

Godine 1995. nakon pažljivog razmatranja i nagovaranja bliskog prijatelja donesena je odluka koja mu je promijenila život. Beograd je postao nova destinacija, označavajući početak transformativnog putovanja. Svoje izuzetno umeće isprva je pokazao u jednoj piceriji na Zvezdari, plijenivši pažnju brojnih vlasnika. S vremenom je postojano stekao cijenjenu titulu “kralja splavi”. Godine 2000. nastupio je trenutak velikog ponosa izlaskom njegovog albuma prvijenca ponosnog naziva “Viđaš li se druže moj”.

Iako njegove pjesme nisu dobile široko priznanje, zadržao je nepokolebljivu odlučnost i ustrajnost tijekom svojih nastupa. Tek nakon dvije godine krenuo je u stvaranje albuma Prevara na kojem su se našle zadivljujuće pjesme Opusteno i Ne diraj mi noć. Ovaj istoimeni album ne samo da mu je podigao popularnost, već je stekao i strastvenu publiku u cijeloj regiji.