– Za danas slijedi jedan odlomak iz astrologije, a koji je malo i dugovječan. Naime, imamo znakove zodijaka koji generalno i nisu baš sretni, a imamo i znakove kojima do kraja života slijedi jako lijepa sudbina.

Čini se da postoji određena skupina pojedinaca koji su osuđeni na gomilanje bogatstva bez napora, slično legendarnom kralju Midi koji je imao sposobnost transformirati sve što dotakne u zlato. Nasuprot tome, postoje drugi koji, unatoč svom marljivom radu i ustrajnosti, ne uspijevaju postići uspjeh. Moguće je da je njihova sudbina bila predodređena u trenutku kada su stupili na ovaj svijet.

U skladu s astrološkim vjerovanjima, određena poravnanja planeta i tranzita preko nebeske sfere imaju potencijal odrediti sudbinu pojedinca za financijski prosperitet. Među dvanaest znakova zodijaka, astrolozi su identificirali nekoliko odabranih – točnije četiri – za koje se vjeruje da posjeduju urođenu sklonost bogatstvu i uspjehu, s minimalnim preprekama na svom putu. bik Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika poznate su po svojoj odlučnoj prirodi, koju karakterizira nepokolebljiva odlučnost i pragmatičan pogled na život. Stoga ne čudi da se često nalaze na putu prema financijskom prosperitetu. Svojim mudrim odlukama o ulaganju i nepokolebljivom predanošću marljivom radu, oni postojano gomilaju svoje bogatstvo kako godine prolaze.

Njihov urođeni talent za učinkovito upravljanje financijama i održavanje stabilnosti privlači bogatstvo bez napora. Lav Lavovima, poznatim po svojoj karizmi i smjelosti, vlada Sunce, što rezultira prirodnim samopouzdanjem i ambicijom koja ih gura prema financijskom obilju. Njihove urođene vještine vođenja i poduzetnički način razmišljanja često im otvaraju put do unosnih mogućnosti tijekom života. Lavovi su u središtu pažnje i imaju neustrašiv stav prema preuzimanju rizika, što ih čini idealnim kandidatima za gomilanje bogatstva.

Škorpion Škorpioni su poznati po svojoj izvanrednoj kombinaciji intenzivne strasti i snalažljivosti, koja se često očituje u njihovoj sposobnosti da postignu financijski uspjeh. Urođeni nagon za moći i kontrolom koji pokreće Škorpione tijekom cijelog života razlog je iza njihovih iznimnih sposobnosti u strateškom planiranju i financijskim pregovorima. Njihove iznimne sposobnosti donošenja odluka i oštro oko za tržišne prilike izdvajaju ih kao urođene vođe unutar carstva bogatstva i prosperiteta.

Jarac Jarci s ambicioznim težnjama poznati su po svom discipliniranom načinu razmišljanja i nepokolebljivoj odlučnosti, što ih prirodno vodi ka postizanju velikog uspjeha u području financija. Čak iu najtežim ekonomskim situacijama, oni su u stanju glatko rješavati stvari zahvaljujući svojoj praktičnosti i strpljenju. Shvaćanje značaja marljivog rada i ustrajnosti ukorijenjeno je u Jarcima, a upravo ih te osobine vode ka postizanju financijskog prosperiteta.

Bonus tekst:

Voditelj Goran Čomor jako je omiljen kod publike i ima oštar jezik pa mu se ne isplati smetati. Često se objavljuje na Instagramu kako bi pojasnio svoj stav, a sada je javno otkrio probleme s kojima se suočavao u karijeri pjevača. – Čekala sam intervju. Za mene, ako zakasniš, izbacit ću ga iz studija, a ako ne dođe, a potvrdio je dolazak, reći ću to na ekranu. Ima mnogo primjera za to, kao mladog novinara ljudi su me tukli u parku jer sam pjevač, ali ne može te svatko pobijediti. Nismo ni tikve bez korijena. Tako je, ali borim se za to. Onda su svi rekli “Ma, pusti tu budalu” – ispričao je Comer prije nego što je otkrio može li ga ovakav način rada koštati karijere:

– U hotelu “Grand” Rada Manojlović je često kasnila, a ja sam je vraćao iz svlačionice i molio da ide kući. Briznula je u plač i nakon nekog vremena nazvao me Saša Popović i rekao “Šta to ludo radiš”, a ja sam mu rekao “Molim te, oprosti mi, iako sam urednik, ali ako može zvijezda, ovdje će se poštovati svaki novinar” Ako ne dođe onda neka ti zakasni, a ako ti kao urednik ne odgovorim onda me otpusti. “Rekao mi je ‘ajde, bježi i spusti slušalicu’. Stariji pjevači bili su ozbiljni profesionalci i znali su što će televizija donijeti. Mlađi pjevači su mislili da su božji dar i da sve to ima svoju cijenu – rekla je voditeljica , a potom je progovorio i o svađi s Jadrankom Barjaktarević:

– Nisam uopće uvrijedio Jade Lanku. Bila je kao “Zvezda Granda” i uvijek je imala prostora sa mnom. Prije svega volim talentirane mlade ljude. Otišla je preko i ja nisam imao pojma tko je u toj igri i to mi nije bilo ni bitno ni bitno. E, sad me nazvala i izdao sam joj priopćenje zabrane gostovanja u hotelu Grand. Kao prvo, ako su i bili banirani, nitko nije bio baniran dok sam ja radio. Prokomentirao sam u tom smislu da ti mogu zabraniti, nikad ne bi došao u Grandu.

Nije znala ni pjevati, samo iz poštovanja prema firmi u kojoj sam radio. To je moja recenzija. Mislim da joj je ponestalo… mladosti, ludila. Na to mislim kad kažem da ovi mladići trče ispred rude. Bilo joj je jako žao zbog toga. Ona ovdje ima posao, ovdje iznajmljuje stan, ovdje živi. Pa sad pjeva samo u crnogorskim krugovima, a više ne… šta je to… ionako se samo udarila u glavu – rekla je voditeljica Sanja Ulibuk u emisiji.