– Jelena Karleuša i Duško Tošić su pomalo postali i dosadni javnosti sa svojim konstantnim povlačenjem po medijima. Proteklih 5 godina traju njihove svađe i prepucavanja putem društvenih medija, a nedavni napad Duška na Jelenu u pijanom stanju začas je obišao cijelu regiju…

Nakon nedavne objave Kurira o incidentu Jelene Karleuše i Duška Tošića, bivši nogometaš konačno je prekinuo šutnju i iznio svoje viđenje stvari. Na upit pratioca o njegovim postupcima prema Jeleni, Duško je odgovorio frapantno, priznavši da ju je i udarao i čupao za kosu. Tošić je brzo negirao bilo kakvu umiješanost, rekavši: “Nisam je ni prstom pipnuo… Ona je izrežirala cijelu situaciju. Jučer je, u ekskluzivnom dopisu u koji je Kurir došao, otkriveno da je policija brzo reagovala na prijavu Jelene Karleuše i brzo stigla na mjesto gdje je zatekla pjevačicu u društvu prijatelja N.J. Prema njihovom kazivanju, Tošić, koji posjeduje ključ od kuće, u kuću je stigao u vidno alkoholiziranom stanju.

  • Navodno je poznanika svoje bivše supruge na silu uhvatio za vrat i zadao mu više udaraca po glavi i tijelu. No, nakon skandala s Jelenom Karleušom i Duškom Tošićem, donio je odluku da javno podrži pjevačicu Boki 13 u teškim vremenima za koje je bila. Jelena je posebno napomenula da je došla do priče makedonskog estradnog pjevača Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, koji je bio u bliskoj vezi s Karleušinom majkom Divnom. Boki 13 je pjevačicu uvjerio da se može osloniti na njegovu nepokolebljivu podršku. Boki je Karleuši 13. dao podršku od srca, poslavši joj obilje ljubavi, snage i pozitivne energije.

Pohvalio je njezinu hrabrost, smatrajući je doista inspirativnom. Poznata pjevačica Jelena Karleuša u subotu je nadležnima podnijela prijavu zbog napada koji je navodno počinio njen bivši suprug Duško Tošić. Odmah reagujući na dojavu, policija je brzo stigla na mjesto događaja i zatekla pjevačicu u društvu njenog suputnika N.J. Prema njihovom kazivanju, Tošić je pristupio stanu pomoću ključa koji je posjedovao, a na kojem su bili vidljivi znakovi alkoholiziranosti. Nastavio je snažno zgrabiti prijatelja bivše supruge za vrat, više puta ga udarivši i po glavi i po tijelu.

Uprkos Karleušinom pokušaju da se umiješa, Duško je silovito uhvatio Jelenu za kosu i više puta je udario po glavi i tijelu. Unatoč ovoj žestokoj svađi, pjevačica je svjesno odlučila ne podići tužbu protiv svog supruga. Jelena Karleuša, pop diva, ponosno se predstavila svijetu putem raznih mreža, a posebno je proslavila svoju mlađu kćer Niku Tošić na važan dan. Naime, Jelena je podijelila fotografije svoje sjajne garderobe koja se nalazi u vili na Senjaku. Prije skromne dodjele diploma snimila je svoju kćer koja se marljivo brine o sebi.

Nika je zračila u haljini šivanoj po mjeri koju je posebno izradila Jelenina poznanica. U emotivnom obraćanju Karleuša je podijelila video na kojem je nasljednica. Jelena je napisala o majčinom ponosu na prelijepu kćer dok se priprema za maturu. Istom prilikom okupljenima se obratio i Duško Tošić. Sa skromnom jednostavnošću ispisao je riječ “diplomiranje” i ponosno pokazao fotografiju svoje voljene kćeri.