Od trenutka kada se pojavila u regionalnoj javnosti, pop pjevačica je važila za jednu od najljepših i najharizmatičnijih žena, a taj nadimak nosi i danas.

Na njenoj figuri zavide čak i tinejdžeri, au 43. godini pokazuje svoju figuru pa ne čudi što ne može odoljeti snažnom porivu.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je podijelila fotografiju iz djetinjstva. Ona je Ivana Stamenković Sindi, članica manekenskog kolektiva.

Cindy se fotografirala s roditeljima, a mnogi nisu znali da je ona djevojka na fotografiji.

Sjećamo se da je Ivana u vrijeme kada je u njezinoj karijeri sve bilo zadovoljavajuće željela ostvariti svoje majčinske ciljeve.
zaljubila se i svom mužu rodila kćer. Međutim, brak je bio izuzetno kompliciran i ubrzo su se rastali.

– Ne sjećam se točno koliko sam imao godina, ne sjećam se čak ni datuma svog vjenčanja. Iste godine imao sam 26 godina i vratio sam se iz inozemstva.Moj muž je četiri godine mlađi od njega i nema nikakvu karijeru ni iskustvo. Bili smo zajedno pet godina i samo kratko vrijeme u braku. Nisam ništa birao, samo sam se zaljubio.

“Brak je trajao godinu dana, a razvod je trajao pet godina jer smo se morali boriti na sudu za skrbništvo nad djecom”, rekla je bivša članica manekenske grupe.

Nadalje, osim što izgleda seksi u njegovom društvu, šuška se i da joj je zbog Cindy muškarac prerezao zapešća.Prije pet godina Urosh Jeldych navodno je pokušao samoubojstvo nakon što ga je Cindy izbacila iz kuće.