– Koliko god da se trudili da naprave da je Kejt Midltoun u redu, i da je zdravo, kraljevskoj porodici to i ne ide baš najbolje. Naime, ona se još od januara mjeseca i operacije, još uvijek nije oglasila u engleskim medijima. Izašao je samo jedan njen snimak sa klupe,. ali su svi ubijeđeni da ej u pitanju umjetna inteligencija. Posljednja informacija vezana za nju ju ta, da ima tumor.

Pozornost javnosti usmjerila se prema životima britanskog princa Williama i njegove supruge princeze Kate Middleton, s posebnim fokusom na nedavno otkriće princeze od Walesa o njezinoj borbi s rakom. Mediji su od početka bili duboko fascinirani kraljevskim parom, a neumoljivi paparazzi uvijek su im bili za petama. Ipak, vješto su izmicali svojim progoniteljima i skrivali svoju značajnu tajnu, čuvajući određene aspekte svog osobnog života za sebe. Enigma oko tajne kraljevskog para Kako javlja britanski Mirror, princeza Kate i princ William često nastoje unijeti uzbuđenje u svoje živote prepuštajući se intimnim večerama u raznim restoranima diljem Velike Britanije.

  • Oni daju prioritet tim trenucima bijega od svojih roditeljskih obaveza, čak idu toliko daleko da zgrabe priliku za privatnu večeru uoči krunidbe kralja Charlesa III, osiguravajući najveću tajnost. Unatoč Kateinom opetovanom isticanju ljubavi prema kuhanju za svoju obitelj i njihovim redovitim obiteljskim večerama, kasnije se otkrilo da je to bila smicalica za medije, jer su često potajno večerale i uživale u restoranima.

Tijekom turneje prije krunidbe, kraljevski par, posebice Kate, zavoljeli su curry i diskretno su odabrali večerati u indijskom restoranu u Birminghamu, dodajući dašak začina svom putovanju. Vinaj Agarwal, suvlasnik ovog restorana sa suprugom Ankiti, izrazio je potpuno iznenađenje kada je saznao da je kraljevski par odabrao njihov lokal za posjetu. Bez mog znanja, zatekao sam se upleten u razgovor s kraljevskom osobom dok je upućivao pozivnicu i osiguravao rezervaciju. Prinčev glas mi je bio nepoznat, jer je to bio moj prvi susret s njim preko telefona.

Kad sam ga konačno ugledao, prizor je bio ništa manje nego zapanjujući, ostavljajući me u potpunoj nevjerici. Tijekom razgovora Vinaj je otkrio kako Kate voli odvažne i intenzivne okuse, dok njezin suprug voli prigušenije i nježnije okuse. U tom su trenutku i Kate i William otvoreno priznali da imaju slobodu uživati ​​u obrocima za van, bez utjecaja na njihov kraljevski položaj, baš kao i svi drugi obični pojedinci. Tijekom intervjua za BBC, princeza od Walesa otvoreno je otkrila svoj afinitet prema curryju, dok je princ

William priznao svoju slabiju toleranciju na hrabre okuse u usporedbi sa svojom suprugom. Unatoč tome, u nastojanju da se prilagodi njezinim preferencijama, uz nju povremeno uživa u manje začinjenim jelima od piletine. Osim Kate i Williama, koji zajedno imaju dvoje djece, rođak princa Williama otkrio je kako praksa naručivanja hrane putem dostavnih službi nije njihova ekskluziva unutar palače. Ostali članovi kraljevske obitelji također sudjeluju u ovoj pogodnosti.