PJ Probi je glazbena legenda šezdesetih godina prošlog stoljeća koji je postao popularan kao pop glazbenik, ali njegov osobni život ispunjen je neobičnim i zastrašujućim pričama koje opisuju njegovu karijeru. U nedavnom intervjuu za “Daily Mirror” 85-godišnji Markus Smitali, poznatiji kao PJ Probi, otkrio je intimne detalje o svojoj prošlosti. Priznao je da voli mlade djevojke koje su maloljetne, iako ima čak 85 godina.

 

 

“Ne želim se više ženiti, jer ne mogu biti s curama od 12, 13 ili 14 godina. To je i razlog zašto nisam imao vezu u posljednje 22 godine, ali i zašto Ne koristim online servise za pronalaženje žena. Zato to ne radim. “Uživam u mladim ženama koje su tako atraktivne, ali imaju i veliki teret na sebi. Posljednja žena koju sam doživio bila je mlada dama, a sreo sam je 1997. godine. Vjerujem da je to zbog ilegalne prirode tih veza, objasnio je glazbenik, radije oženivši mlađe djevojke nego se s njima jednostavno zabavljajući.

Probi se ženio tri puta tijekom života, ali samo je jedan od njegovih supružnika bio u poodmakloj dobi kada ih je vjenčao. Niti jedna od ovih udruga nije bila duža od tri godine. Pokušavajući objasniti svoje bolesne sklonosti, Proby je rekao da je rođen u Teksasu, gdje se većina djevojčica udavala do 12. godine. Priznao je da je samo jednom favorizirao stariju ženu, 45-godišnju povjesničarku i voditeljicu. Lucy Worsley, no ovu je odluku donio zbog njezina mladolikog izgleda. Također, Probi je priznao da je imao dosta problema s alkoholom, ponekad je popio i pet boca viskija dnevno. Nakon srčanog udara morao je ponovno učiti hodati i govoriti, istaknuo je kako ne vjeruje da bi doživio 85 godina, a začudila ga je činjenica da je doista doživio 85.

Pitanje pedofilije je ozbiljna tema koja iziskuje stalno ažuriranje. Broj registriranih pedofila u Srbiji raste na godišnjoj razini, zaključno s srpnjem 2022. godine bilo je 675 registriranih pedofila, što je 131 više nego u srpnju 2022., kada ih je bilo 544. Početkom godine javnost je šokirala vijest o čačanskom monahu koji je imao seksualni kontakt s 13-godišnjom djevojčicom, potom je otac u Nišu obljubio 14-godišnju kćer, a potom je podvodio drugim muškarcima. Policija je nedavno uhitila 12 osoba u vezi s akcijom “Armagedon”, osumnjičene za širenje, nabavu i posjedovanje nepristojnog materijala te iskorištavanje maloljetnika u dobi od pet do 14 godina u svrhu pornografije. Možda često čitate ovakve članke…