Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića predstavlja neočekivan obrat u životima ove poznate pjevačice i njenog supruga. Iako Dragana nije spremna otkriti sve detalje o razlozima iza njihove odluke, istaknula je značajnu transformaciju njihove veze tijekom vremena. Očigledno je da su se suočili s nepomirljivim razlikama i da su uložili mnogo truda u pokušaju očuvanja njihovog partnerstva. Međutim, shvatili su da je ostanak u vezi koja više ne funkcionira nanosio veću štetu njihovim voljenima od same rastave.

Dragana je svojom izjavom otkrila svoj duboki karakter i jedinstvenu perspektivu prema životu. Naglasila je važnost prava na artikulaciju vlastitih misli i istakla svoje iskustvo kao dokaz svoje snage i otpornosti. Kroz sve izazove i teškoće, Dragana je odabrala teži put, vodeći se svojim uvjerenjima i nastojeći ostati vjerna sebi.

 Ipak, period 1990-ih godina bio je izuzetno težak za nju, obilježen nizom prepreka i poteškoća. Dragana je istaknula svoju borbu za autonomiju i otpor asimilaciji, što je dodatno oslikalo izazove s kojima se suočavala tokom tog razdoblja.

Ova otvorena izjava Dragane Mirković pruža uvid u složenost njenog životnog puta i razloge iza odluke o razvodu, istovremeno naglašavajući njenu snagu i predanost svojim uvjerenjima.