– Rada Manojlović je nedavno sa svojom sestrom pokrenula i jedan mini biznis. naime, njih dvije su krenule da kupuju parking prostore u Beogradu, koje će kasnije da izdaju, odnosno rentaju. Zna se jako dobr da u Beogradu šibica nema gdje da padne, tako da je to na dugoročnom planu jako dobra investicija….

Rada Manojlović, renomirana pjevačica kojoj se dive iznimni vokalni talenti i karakter vrijedan divljenja, nastavlja osvajati obožavatelje svojom iskrenom spontanošću, neposrednošću i iskrenim osmijehom koji zrači esencijom dobrote i pozitive. Njezina autentičnost i pozitivna priroda dosljedno su pokazane, što dokazuju brojni primjeri, uključujući njezinu trenutnu online prisutnost na raznim platformama društvenih medija. Nedavna objava Rade Manojlović služi kao jasan dokaz njezine duboke ljubavi prema životinjama, temi o kojoj je otvoreno razgovarala u više navrata.

Slika s tri nevjerojatno slatka i nježna mačića izazvala je nevjerojatan odziv njezinih brojnih sljedbenika. U dirljivom prikazu, Manojlović je podijelila čistu radost i blaženstvo koji su zračili iz njezinog kućanstva, pokazujući divnu prisutnost ovih krznenih prijatelja koji su pronašli utjehu pod njezinom skrbi. Posebno zanimljiva bila je fotografija na kojoj je njen otac Radet kako sav od sreće ljulja jednu od tri mace u rukama.

Treba napomenuti da Rada oduvijek gaji duboku ljubav prema životinjama. Otvoreno je izrazila snažnu želju da u blizini svog rodnog mjesta Četereža osnuje utočište za pse i mačke. Rada je od malih nogu maštala o posjedovanju ogromnog imanja na kojem bi mogla brinuti o napuštenim životinjama. Tijekom svojih ranih godina skupljala bi mačiće i štence, dovodila ih kući i brinula se za njihove potrebe. Poznavatelji nisu bili šokirani kada je nakon nedavne izložbe u svoju obiteljsku kuću u selu Četereže primila napuštene mačiće na koje je naletjela na ulici. Njezini susjedi, itekako svjesni njezine ljubavi prema životinjama, već joj dugo pjevaju hvalospjeve upravo zbog toga.

Manojlović već godinama u svom dvorištu drži razne domaće životinje poput svinja, koza, kokoši, pataka. Rada je otvoreno izrazila ponos što je odrasla u seoskoj sredini. Pjevačica je izrazila da se nimalo ne stidi svojih afiniteta prema opanaku i štali. Navikla se brinuti o pripitomljenim životinjama i ta joj aktivnost pruža veliko zadovoljstvo. Njezina nepokolebljiva predanost životinjama i njezino obožavanje skromnog, seoskog stila života služe za isticanje njezinog čestitog karaktera, što ju još više dopada njezinim vjernim sljedbenicima.

Rođena 25. kolovoza 1985. godine u selu Četereže, općina Žitorađa, Srbija, Rada Manojlović vrlo je popularna srpska pjevačica. Svojom iznimnom energijom, talentom i karizmom, Rada se etablirala kao omiljena osoba na balkanskoj glazbenoj sceni. Odrastajući u skromnoj obitelji, Rada je od malih nogu pokazivala strast prema glazbi. Prepoznavši njen talent, roditelji, a posebno otac Radet, pružili su joj nepokolebljivu podršku.

Radino djetinjstvo obilježila je duboka ljubav prema prirodi i životinjama, a često je uživala u pjevanju i nastupima za svoje najdraže. Osim uspješne glazbene karijere, Rada je poznata i po dubokoj ljubavi prema životinjama. Njezina životna težnja bila je osnovati golemo imanje na kojem bi mogla pružiti utočište napuštenim stvorenjima. Rada je godinama u svoj dom primila brojne ljubimce obasipajući ih bezgraničnom ljubavlju i brigom. Osim toga, Rada Manojlović poznata je po svom prizemnom i pristupačnom držanju. Njezina spontanost, neposrednost i iskren osmijeh prikupili su mnoštvo vjernih obožavatelja. Rada se jako ponosi svojim seoskim odrastanjem i ostaje duboko povezana sa svojim korijenima.

Često ističe svoju zahvalnost za jednostavan život i otvoreno prihvaća svoje rustikalno nasljeđe, ne srami se tradicionalnog opana ili skromne staje. Mediji se često fokusiraju na njezin privatni život. U prošlosti je bila u ljubavnoj vezi s kolegom Milanom Stankovićem, a trenutno je u dugogodišnjoj vezi s Harisom Berkovićem, još jednim pjevačem glazbenog poretka.

Rada Manojlović etablirala se kao jedna od najistaknutijih osoba balkanske glazbe zahvaljujući svom iznimnom talentu, marljivom radu i nepokolebljivoj posvećenosti. Njezina strast prema glazbi i životinjama, zajedno s njezinim optimističnim držanjem, mnogima je izvor inspiracije. Unatoč velikim uspjesima, Rada ostaje prizemljena i dosljedno ističe značaj svojih najmilijih u svom životu.