Nedavna rastava Harisa i Meline Džinović postala je tema koja se dosta raspravlja u široj javnosti. Što se tiče vijesti iz estrade, u emisiji je nedostajalo uzbudljivih događaja, pa je razvod Dragane i Harisa najzapaženija vijest u cijeloj regiji.

Pjevač je više puta govorio o ovoj temi, a posljednji slučaj bio je kada je Melina navodno “ušla u kuću na Senjaku”, u što su se uključili organi gonjenja i tužiteljstvo. Milan Maglov, influencer na društvenim mrežama i poslovni zagovornik, sada je izrazio svoje stajalište o ovom pitanju putem različitih online platformi.

Kroz video koji je podijelio na svom Instagram storyju, dočarao je svoju frustraciju Harisovim neprestanim prigovorima na Melinu, dok je istovremeno kritizirao pjevačicu zbog nedostatka poštovanja prema kreatorici.

Čim se probudim iz sna, odmah se suočavam sa sveprisutnošću Harisa Džinovića. Čini se da je njegova slika sveprisutna – na televiziji, na Instagramu, pa čak i u mom hladnjaku. I što on radi? On jednostavno oplakuje svoju nesreću, žaleći zbog odlaska Meline unatoč njegovoj nepokolebljivoj financijskoj potpori, koja je uključivala i kupnju automobila. Iskreno, s Harisom Džinovićem sam došao do svoje tačke. Preklinjem ga da je pusti. Uostalom, oženio ju je kad je imala samo 20 godina, a zajedno su ostali 22 godine, tijekom kojih je ona rodila njihovo dvoje djece. Što više očekuje? Ovo su osjećaji koje sam želio prenijeti, a Maglov ih je podijelio na svom Instagram profilu.

Ne samo da su dostupne aktualne vijesti, već postoje i dodatna ažuriranja koja je potrebno podijeliti.

Nakon njegovog izlaska iz sudnice, gdje je bila evidentna Melina odsutnost, pjevač Haris Džinović oglasio se javnom tribinom i obratio se službenom raskidu njihovog braka. U svojoj je izjavi nastavio s otkrivanjem osobnih podataka o svojoj bivšoj supruzi, bacajući svjetlo na njezinu isključivu usredotočenost na financijska pitanja. Nadalje, otkrio je njezine veze s pojedincima upitne reputacije, a pritom je istaknuo vlastita nastojanja da ispuni svaku njezinu želju.

Haris je naveo da je Melina nasilno ušla u vilu na Senjaku, nakon čega je intervenisala policija, nakon čega je naveo da je ona kupila skupe torbice i naglasio da nikada nije platila kafu.

Njegov glavni fokus bio je na izražavanju da mu je to minimalno važno i da nastoji ispuniti njezine želje. Ipak, pravi motivi njegove bivše supruge, usmjereni oko materijalnih dobara, postali su očiti kada je otišla s obiteljskog imanja, ponijevši sa sobom sav nakit. Neposredno prije razvoda, Melina je gostovala u emisiji Goce Tržan, gdje je ispričala specifičan trenutak iz trudnoće s njihovim prvim djetetom. Otvoreno je priznala da je nekoć vjerovala da će je brak i majčinstvo osloboditi bilo kakvog rada.

Melina je radosno podijelila razgovore koje je imala sa svojim suprugom, s kojim se susrela tijekom trudnoće. Zanimajući se o njezinim budućim planovima nakon poroda, Melinin suprug pretpostavio je da će se njezin primarni fokus vrtjeti oko majčinstva i vođenja kuće, poslušno slijedeći njegov savjet. Međutim, Melina je samouvjereno izjavila da joj Haris želi pružiti mnogo više. Haris je svesrdno podržavao njene ambicije da osnuje vlastito poduzeće i ostvari profesionalnu karijeru.

Melina je izrazila duboku zahvalnost prema svom supružniku, jer nije bila svjesna njegove želje da ona ne bude samo domaćica nego da ga prati. Prepoznala je neuobičajenost uspješnog čovjeka koji svojevoljno napušta svoju profesiju. Po ulasku u radnu snagu naišla je na poteškoće u održavanju istog stupnja predanosti. Pronalaženje ravnoteže između osobnog razvoja, zadovoljstva samim sobom i kontinuiranog obrazovanja pokazalo se kao težak zadatak.

Haris je dragovoljno predao svoj život njezinoj vlasti, dajući joj apsolutnu vlast, odluka za kojom sada žali. S druge strane, Melina je tvrdila da je njezin bivši partner udovoljavao svakoj njezinoj želji, pripisujući radost i profinjenost u njihovom odnosu vlastitoj prisutnosti.

Tijekom jedne epizode “Goca Showa” modni kreator se osvrnuo na veliki kontrast između svog ponašanja i držanja voditeljice. Priznao je da se činila ljubaznijom, suosjećajnijom i općenito ugodnijom od njega. No, unatoč percepciji o njoj kao o simpatičnoj osobi, ona čvrsto vjeruje da posjeduje daleko više snage i neovisnosti nego što se čini na prvi pogled. Iznenađujuće, ona čak priznaje da joj je dao razinu slobode koju ona sama sebi nikada ne bi dala. Razmišljajući o njihovoj vezi, ona se prisjeća kako ga je u prošlosti savjetovala da ne dopušta takve slobode, ali on uživa u popuštanju njezinim željama.