Nakon vijesti da prekida sa Draganom Mirković, Toni Bijelić se nikako nije oglašavao u medijima. Jedna stvar se zna, a to je da se nalazi u Njemačkoj sa novom djevojkom. Navodno je od te djevojke stariji čak 14 godina. Nekada objavi neki stori, sa poslovnih sastanaka, ali ostalo ništa ne možemo vidjeti od njega. Tužno je vidjeti da su njih dvoje prekinuli nakon toliko godina braka, i dvoje djece, ali život ide dalje i mali je broj estradnih ličnosti koji iza sebe imaju uspješan brak. Njihova djeca su dobro odgojena, i po tom pitanju mogu biti jako ponosni.

Objava o razvodu poznate pjevačice Dragane Mirković i poduzetnika Tonija Bijelića mnoge je ostavila u nevjerici, posebice zbog činjenice da njihova bračna zajednica traje nevjerojatne 24 godine, nadaleko priznata kao jedna od najskladnijih zajednica unutar svijeta. industrija zabave. Bijelić se i prije raspada braka suočio s nizom teških okolnosti, tragično preživjevši gubitak oba roditelja u razmaku od dvije godine. U nizu nesretnih događaja, Bijelić se suočio sa smrću oca u lipnju 2021., nakon čega je uslijedio bolan odlazak majke u prosincu 2023., a nedavno i gubitak dragog prijatelja od kojeg se opraštao na raznim društvenim mrežama. medijske platforme.

Uzevši trenutak za prisjećanje, Toni se toplo prisjetio svog oca, uspješnog poslovnog čovjeka, i odao počast njihovoj vezi objavivši iskrenu poruku i fotografiju na Instagramu. Uz emotikon srca, Bijelić je prenio čežnju za ocem i čestitao mu rođendan.

Pitanje propisa o uznemiravanju i uhođenju u Srbiji stavljeno je u središte pozornosti zbog goleme popularnosti TV serije “Baby Reindir”, koja govori o poznatom komičaru kojeg nemilosrdno progoni opsjednuta obožavateljica. Darko Tanasijević, voditelj Televizije Pink, podijelio je jezivo osobno iskustvo koje rasvjetljava ovu goruću temu. Darko je izrazio krajnju nevjericu kako se situacija odvijala, smatrajući nepojmljivim da je ona uspjela doći do njegovog broja telefona. To je rezultiralo salvom neprestanih poziva i SMS poruka, čak i tijekom kasnih noćnih sati. Darko je u početku molio da se uznemiravanje prestane, ali kada je ono potrajalo, pribjegao je prijetnjama nadležnih organa.

Darkov prvi susret s fotografijama koje je dobio, a koje bilježe trenutke s ulica i kafića, kao i njegov automobil parkiran na raznim mjestima po gradu, ostavio je u njemu istinski strah. Postalo je očito da je ova situacija bila daleko od bezazlenog susreta koji je u početku zamijetio. Spoznaja da neidentificirana osoba prati svaki njegov korak, netko od koga nije želio da ga prati ili progoni, izazvala je ogromnu frustraciju i iritaciju, što je u konačnici dovelo do značajnih razina stresa. Unatoč tome što incident nije prijavio nadležnima, Darko je zaprijetio u nadi da će stati na kraj nadzoru, ili barem tako predviđa.

Stručnjaci sugeriraju da su pojedinci koji vlastito nezadovoljstvo projiciraju na javne osobe često nezadovoljni vlastitim životom. Psiholog Željko Mašović dalje je objasnio da kada pojedinci sretnu nekoga kome se dive i idoliziraju, mogu se razočarati životnim odabirom te osobe, što ih navodi da svoju pažnju i divljenje preusmjere negdje drugdje. Nažalost, u nekim se slučajevima to razočaranje može manifestirati kao agresija prema inicijalnoj osobi, potaknuta uočenim nedostatkom poštovanja.