Mozak iza zadivljujućih vizuelnih kompozicija brojnih srpskih vokala na raznim medijima, kao što su omoti albuma, editorijali i muzički spotovi, je niko drugi do Dejan Milićević, veoma cenjeni fotograf. Upuštajući se u muzičko područje pre dvadeset i tri godine, Milićević je krenuo na zajedničko putovanje sa Jelenom Karleušom, što je rezultiralo stvaranjem zanosnog dueta „Preživeću“, izvanrednog izvođenja čuvene himne „Preživeću.

Tokom nedavnog gostovanja na Kurir televiziji, Milić Milićević je podelio sve zamršenosti saradnje sa Jelenom Karleušom. Međutim, napravio je intrigantno otkriće – Karleuša ga ne prati na društvenim mrežama, što ga ostavlja zbunjenim. Uprkos iskrenoj radoznalosti, pevač nije odgovorio na njegov upit. Vrijedi napomenuti da je Karleuša poznata po tome što se žestoko branila od kritika. Međutim, u iznenađujućem preokretu, odlučila je da Milićevića prati na Instagramu i bez velikih gestova odgovorila na njegovu priču. U međuvremenu, Karleuša se našla u javnoj raspravi sa Igorom Panić Nućijem, koji ju je vređao tokom intervjua.

Dotična spisateljica je objavila priču s jasnim ciljem – kako ona ističe, taj se cilj više puta ponavlja u cijeloj priči. Dragi moj prijatelju, sasvim je jasno da ne spadaš u kategoriju prvih 5 pojedinaca čije mišljenje ima težinu. Ljubazno vas molim da me oslobodite ovog razgovora; mesecima si pričao o meni, a da ti nisam pomenuo ime. Smatrajte ovaj odgovor gestom ljubaznosti prema vama i vašoj nepostojećoj karijeri. Inače, JK je u “priči” naveo da se ova osoba zove Nući, za slučaj da ima nepoznatih identiteta. Pored toga, Nući je nedavno izrazio da se oseća da je na meti Jelene i osećao se prinuđenim da odgovori u više navrata.

Kao odgovor na konkretno imenovanje ili aludiranje, osobe koje se pominju u članku Informera donijele su odluku da daju odgovor. Tajming poziva za odgovor je smatran odgovarajućim. Ključno je imati na umu da se osnovni uzrok prvobitnog spora između Jelene i Nućija može pripisati uvredljivim komentarima koje je Jelena dala tokom svog prethodnog gostovanja.

U raspravi o slavi u muzičkoj industriji, Jelena je tokom intervjua za K1 istakla njenu nepredvidivost. Navela je primjere novih umjetnika kao što su Lil Mix, Pil ili Lil Pix, koji skupljaju milijarde pregleda na platformama kao što su YouTube i Spotify. S druge strane, etablirani umjetnici poput Bijonse mogu generirati preko 1,6 milijardi dolara u prvom mjesecu turneje. Ipak, Jelena je upozorila da ovi novi umetnici možda nemaju snagu i da bi lako mogli da nestanu u roku od godinu dana. Kao odgovor na Jeleninu opasku, K1 se oglasio na Instagramu da je kritikuje, etiketirajući je kao neuspešnu i insinuirajući da mora da uloži više truda da bi uspela u ovoj industriji. Jelena je uzvratila, savetujući K1 da se fokusira na sopstvenu karijeru i duhovito sugerišući da sam pokuša da proda karte za koncert umesto da se oslanja na menadžere.