Posle razvoda Nadia Bokodi odlučila je da kupi vibrat**. Iako je na početku bila oduševljena, zbog nezgode je završila kod lekara.

“Nakon razvoda nisam bila spremna za novog sek su alnog partnera pa sam preko interneta naručila vi bra tor. Kad sam ga isprobala, postala sam opsednuta time kako brzo i jednostavno mogu da doživim org a za m. Osećala sam se moćno kad sam preuzela kontrolu nad svojim sek sua lni m zadovoljstvom” rekla je Nadia.

Međutim, stvari su ubrzo izmakle kontroli.

“Nakon par nedelja osetila sam bolove i otišla kod lekara. Kad je počeo da mi postavlja pitanja, shvatila sam da me dole boli jer sam preterala u korišćenju vi bra tor a. Bilo je pomalo smešno, ali i jako neprijatno”, kaže ona.

Morala je da prizna lekaru da je vib r at or samo u prvih nedelju dana od kupovine koristila čak šest puta na dan i to pri najvećoj brzini.

On joj je savetovao da odmah prestane sa korišćenjem s ek s ual ne igračke kako bi joj se telo oporavilo.


“Bitno je da zapamtite da morate krenuti polako kad isprobavate nešto novo. Ja sam na teži način naučila da ne smem koristiti turbo brzinu pri prvom pokušaju i da se ne smem previše zaneti”.

Ovo neprijatno iskustvo ipak je nije okrenulo protiv s ek s i igračaka i kaže da je u međuvremenu proširila svoju kolekciju.

 

” Igračke za s e k s  su odličan način da istražite nove fantazije, podjednako kad ste sami ili sa partnerom. Ako ih nabavite kod proverenih proizvođača, prilično su sigurne za upotrebu”, zaključila je Nadia.