– Horoskopski znakovi su svi do jednog apsolutno različiti. Svi su posebni na jedan svoj način, a danas govorimo o tome, koji su u stvari zankovi zodijaka najpošteniji od svih ostalih.

U društvu koje često hvali pamet i brze manevre, vrijednost poštenja jarko blista kao cijenjena vrlina koja utjelovljuje samu prirodu čovječanstva. Biti pošten znači utjeloviti poštenje, poštenje i postojanost u svim okolnostima, hrabro se suočavajući čak i s najgrubljim istinama. Dok gledamo nebeska tijela iznad, nalazimo određene znakove Zodijaka koji zrače iznimnim integritetom.

Inauguracijski znak Zodijaka, Ovan, utjelovljuje bogatstvo hrabrosti i iskrenosti. Njihova iskrenost osnažuje ih da se izravno suoče s istinom, pokazujući nepokolebljivu neustrašivost čak i pred najsurovijom realnošću. Osobe u znaku Bika utjelovljuju bit vrline, pokazujući svoju praktičnost i pouzdanost. Njihova nepokolebljiva predanost držanju riječi i nepokolebljiva lojalnost čine ih neprocjenjivom vrijednošću u području povjerenja. Vatreni krug je pod dominacijom Lava, koji odiše kraljevskim integritetom.

Njihova predanost transparentnosti i istinitosti prožima svaki aspekt njihovog postojanja, dajući im ne samo hrabrost već i osjećaj časti koji priliči pravom vođi. Poznate po svojoj nepokolebljivoj predanosti istini, Djevice, znak poznat po svojoj pedantnosti i pažnji za detalje, nikada ne bježe od govorenja istine, čak i kada to dovodi do neugodnih okolnosti. Iako to povremeno može uzrokovati trenutke neugodnosti, Djevice dosljedno daju prioritet iskrenosti iznad svega ostalog. Poznati po svojoj nepokolebljivoj predanosti integritetu, Jarci utjelovljuju kvalitete odanosti i discipline. Njihova posvećenost poštenju nadilazi puku vrlinu, prožimajući svaki aspekt njihova postojanja, budući da prioritet daju dosljednosti i istinoljubivosti u svim svojim nastojanjima.

Dodatni tekst:

Nakon otkrića beživotnog tijela šestogodišnje JoBenet Ramsey u njezinoj obiteljskoj rezidenciji 26. prosinca 1996., njezina majka, Patsy, brzo se pojavila kao glavna osumnjičenica u slučaju. Tijekom ranih 1990-ih, činilo se da je Patsy Ramsey postigla utjelovljenje američkog sna. Ova bivša ljepotica živjela je u slikovitoj kući u Boulderu, Colorado, zajedno sa svojim imućnim suprugom i njihovo dvoje divnih, mladih potomaka. Idilična percepcija obitelji Ramsey razbijena je 26. prosinca 1996. kada je u njihovoj rezidenciji otkriveno beživotno tijelo šestogodišnje JoBenet Ramsey, žrtve gnusnog zločina. Ubrzo nakon toga, Patsy Ramsey i njezin suprug JoeBenet Ramsey našli su se pod intenzivnim nadzorom kao glavne osobe od interesa u istrazi.

Tijekom dužeg razdoblja javnost je pomno pratila postupke Patsy Ramsey i ostatka njezine obitelji, nestrpljivo tražeći bilo kakve indikacije koje bi potencijalno mogle dovesti do razrješenja jedne od najtragičnijih neriješenih misterija u analima američke povijesti. Dana 29. prosinca 1956. u Zapadnoj Virginiji, Patricia Ramsey, poznata i kao “Patsy”, došla je na svijet kao kći Nedre i Donalda Paugha. Što se tiče odgoja, njezino djetinjstvo nije imalo značajnih događaja. Nakon mature 1975. upisala se na Sveučilište West Virginia.

Tijekom svog vremena tamo sudjelovala je na natjecanju za Miss Zapadne Virginije 1977. i izašla kao pobjednica. Ovo postignuće otvorilo joj je put za ulazak na natjecanje za Miss Amerike, gdje je ne samo pokazala svoje talente, već je i osigurala nagradu od 2000 dolara za svoje iznimne sposobnosti. Nakon što je završila koledž, preselila se u Atlantu gdje su joj se putevi susreli s Johnom Bennettom Ramseyem, razvedenim poduzetnikom koji će kasnije preuzeti vodstvo uspješne tvrtke Access Graphics. Godine 1980. dvije su osobe stupile u brak. U drugom dijelu 1980-ih, Patsy i John Ramsey krenuli su na put povećanja svoje obitelji.

Njihov prvotni dodatak došao je u obliku Burke Remzi, koju je Petsi Remzi rodila 27. siječnja 1987. Naknadno, 6. kolovoza 1990., Ramsey je dočekao njihovo drugo dijete, JonBenét, na svijet. Radi zaposlenja, obitelj se 1991. preselila u Colorado. Po dolasku, par je kupio prostranu kuću od 7000 četvornih metara i djecu upisao u školu. Osim toga, DzoBenét je sudjelovao na dječjim natjecanjima ljepote. Godine 1993. Patsy Remsey se suočila s poraznom viješću da ima četvrti stadij raka jajnika. U hrabrom potezu, odlučila je sudjelovati u inovativnom programu kemoterapije uz dva kirurška zahvata, što je u konačnici rezultiralo remisijom njezine bolesti.

Vjeruje se da je ovo duboko iskušenje usadilo duboki osjećaj duhovnosti u Patsy, koja je na svoj izvanredan oporavak gledala kao na “božansko čudo” i priliku za novi početak. Međutim, samo tri godine kasnije dogodilo se nezamislivo kada je JoBenet Ramsey, njezina šestogodišnja kći, otkrivena brutalno ubijena unutar granica vlastite rezidencije. Policijska uprava Bouldera upozorena je 26. prosinca 1996. kada je Patsy Ramsey nazvala hitnu pomoć u nevolji. Prijavila je nestanak svoje šestogodišnje kćeri i pronalazak poruke za otkupninu u njihovoj rezidenciji. Opisati poruku s otkupninom kao neobičnu bilo bi malo reći.

  • Prvo, bilo je to neuobičajeno dugo pismo, na otprilike dvije i pol stranice. Nadalje, postavila je nevjerojatno precizan novčani zahtjev od 118.000 dolara u zamjenu za sigurno puštanje JoBenet Ramsay. Osoba koja stoji iza prepiske identificirala se kao predstavnik “male strane frakcije” i potpisala se kao “S.B.T.C. Nakon što su primili poziv, policija se brzo mobilizirala kako bi istražila prostorije u nadi da će pronaći bilo kakav dokaz koji se odnosi na nestalu djevojku. Osim toga, vlasti su sa zebnjom iščekivale očekivani poziv otmičara, kao što je spomenuto u poruci o otkupnini, za koji je obećano da će se dogoditi u roku od 10 sati. Međutim, ova obećana komunikacija nikada nije ostvarena.

Po završetku istrage, detektivka Linda Arndt angažirala je pomoć Johna Ramseya, oca, u pretražovanju kuće kako bi se osiguralo da vlasti nisu previdjele nijedan dokaz. Dok je vršio potragu, ušao je u podrum i došao do zastrašujućeg otkrića beživotnog tijela svoje kćeri. JoBenet je pretrpio teške ozljede glave, davljenje i potencijalno seksualni napad. Nakon ovog otkrića istraga je doživjela značajnu transformaciju, jer je postalo jasno da se doista radi o ubojstvu. Međutim, pojavila se velika prepreka.

Slučaj se činio kompromitiranim gledano s vanjskog stajališta. Prije nego što je John Ramsay otkrio tijelo, više je osoba već ušlo u rezidenciju i čak dirali određene dijelove. Situacija se dodatno pogoršala kada je policija zanemarila spriječiti Johna Ramseya da premjesti ostatke svoje kćeri na višu razinu nakon što ju je pronašla u podrumu. Policijska istraga znatno je ometena ovim pitanjima, što je navelo i vlasti i vanjske promatrače da nagađaju da bi netko unutar obitelji Ramzi mogao biti odgovoran za okrutan zločin. Iako javnost može imati vlastito stajalište o ovim pojedinostima, vlasti nikada nisu donijele službene odluke.

Do danas, neriješeno ubojstvo JoBenet Ramsey i dalje je jedan od najmučnijih neriješenih slučajeva u analima američke povijesti. Nakon tragičnog ubojstva kćeri, Patsy Ramsey je dala brojne intervjue u kojima je nastojala zaštititi sebe i članove svoje obitelji. Patsy Remza se suočila sa značajnim sumnjama javnosti zbog svog otkrića poruke o otkupnini, koja je nevjerojatno podsjećala na njezin rukopis. Ulje na vatru dolio je njezin kontroverzni izbor da kćer uključi u dječja natjecanja ljepote, što su mnogi smatrali neprikladnom za dijete njezine dobi.