– Vjerujemo da ste do sada jako puno puta pročitali neku ispovijed na društvenim mrežama, a koje su povezani sa negativnim iskustvima u bračnim zajednicama. Jednostavno, neke djevojke su toliko mllade i neiskusne da polete za parama i moći, a nakon što se pojede šlag sa kolača, ostaje gorak ukus na ustima.

Svojim izgledom koji ostavlja bez daha, Jelena Jugović Tuncel osvojila je publiku i zaslužila cijenjenu titulu najljepše žene u BiH. Uz vladavinu modnom industrijom, vješto je krojila i uspješan voditeljski put. Međutim, iznenađujućim razvojem događaja, preko noći je donijela odluku koja joj je promijenila život. S gorućom željom da se okuša u glumačkom poslu, iskorijenila je svoj život i preselila se u Tursku.

  • Prije više od deset godina Jelena je okrunjena titulom top modela prve sezone modne revije OBN televizije, a od tada je nizala uspješne kampanje. Bez njezinog znanja, odlazak na selo uz očaravajući Bospor potpuno bi promijenio putanju njezine sudbine. Posvetivši se svim srcem karijeri, usavršavajući svoje glumačke vještine i udubljujući se u turski jezik, slučajno je naišla na osobu koja će postati ljubav njezina života.

– Koristeći multidisciplinarni pristup u svom radu, nastojim iskoristiti svaku priliku koja mi se ukaže u Turskoj. U Istanbulu je boravila kod prijatelja koji će je u konačnici upoznati s budućim suprugom i ocem njezine djece, turskim biznismenom Metinom Tunčelom. U to vrijeme nije ni slutila da će ovaj 18 godina stariji muškarac postati tako važna figura u njezinu životu. Jelena je izrazila oduševljenje jedinstvenim kvalitetama dotičnog pojedinca koji prkosi stereotipu prosječnog muškarca. Ne samo da je bio visoko obrazovan i načitan, već je posjedovao i obilje svjetovnih iskustava sa svojih putovanja.

Jelena ga je smatrala nevjerojatno privlačnom osobom. Međutim, Metin je priznao da ima rezerve oko ponovnog braka, jer je već bio oženjen i ima ljupku kćer koja je u sjajnom odnosu s Jelenom. Da budem iskren, nikad mi nije pala na pamet ideja o ponovnom vjenčanju. Pomirila sam se s doživotnom samoćom. Međutim, sudbina je imala druge planove. Putevi su nam se ukrstili preko zajedničkih poznanika, a nakon samo mjesec i pol dana našao sam se na jednom koljenu i zaprosio je.

Nedugo nakon toga uslijedilo je naše vjenčanje i sa zahvalnošću mogu reći da je sve prošlo nevjerojatno dobro. Ispunjeni smo neizmjernom srećom. Povjerenje je temelj naše veze, eliminirajući svaki trag ljubomore ili nesigurnosti. Čak i kada posao moje žene stavlja u središte pozornosti, nikad se ne osjećam nelagodno. Jelenini roditelji isprva nisu bili za tu vezu; međutim, njihovo se mišljenje promijenilo nakon što su imali priliku upoznati njezinog odabranog partnera. 2015. su nakon pola godine veze izmijenili zavjete na Maltepeu.

  • Intimno vjenčanje, na kojem su bili isključivo njihovi najbliži prijatelji, nalikovalo je slavlju iz knjige priča. U kratkom je razdoblju ljupka žena upila obilje znanja o turskim običajima i tradiciji. Njihova prisutnost očarava kamo god krenu, zrači neospornom pozitivnom energijom koja odražava intenzitet njihove ljubavi, kao da je još prvi dan. Kod kuće, moja žena briljira u svojoj ulozi marljive i uspješne domaćice, pokazujući svoju ambiciju i marljiv rad. Dok sam ja financijski stabilan i brinem za naše potrebe, Jelena se suočava s izazovima u svojim profesionalnim nastojanjima.

Međutim, održavamo svoja načela odbijajući ponude koje smatramo neprikladnima, jer mi nije ugodno da se ona bavi aktivnostima kao što je nošenje bikinija ili intimno pokazivanje. U tom razdoblju par je dočekao dolazak blizanki po imenu Kalina Deniz i Aleksandra Merta, nakon čega je uslijedilo rođenje još jedne kćeri. Jelena vješto održava skladnu ravnotežu između svojih profesionalnih nastojanja i osobnog života, stekavši ogromnu popularnost na Instagramu s više od 70.000 vjernih pratitelja. Zanimljivo, čini se da je njezina svekrva pokretačka snaga ovog izvanrednog postignuća. Njihova veza nadilazi društvene predrasude.

Svaki njihov susret ispunjen je radošću i garantirano donosi osmijeh. Mlada žena često dijeli videe u kojima je njezina svekrva zvijezda, a svaki od njih nailazi na bujicu zadivljujućih komentara. Bezbrojni pojedinci pozdravili su ih kao utjelovljenje idealne svekrve i snahe u Turskoj, služeći kao pravi dokaz moći istinske iskrenosti u njegovanju obiteljskog sklada.