Prema poznatom ruskome astrologu Pavlu Globi, u mjesecu martu će se dva različita horoskopska znaka susresti s iznimnim srećama u području financija i bogatstva.

Sudeći prema njegovim tvrdnjama, te osobe će usmjeriti značajan naglasak na materijalne aspekte svog života, što će rezultirati povoljnim ishodima i neočekivanim financijskim prednostima.

Ovan
Vaš trud će doneti pozitivne rezultate i biti nagrađen urodima. Tokom meseca marta, primetićete značajno povećanje novčanih sredstava koja će verovatno proistekla iz spoljnih izvora, a ne iz vaših redovnih prihoda. Ovo može uključivati izmirenje neplaniranog duga, nasleđe od dalekih rođaka, sreću u vidu dobitka na lutriji, vredan poklon ili bilo koji drugi neočekivani događaj.


Strelac
U toku marta, Strijelcima će se pružiti prilika da transformišu svoju omiljenu aktivnost u profitabilan poslovni poduhvat, omogućavajući im da unovče svoju strast. Ovo za Strijelce otvara fascinantnu šansu da se aktivno posvete svom idealnom zanimanju, što ne samo da donosi finansijske dobitke, već takođe ispunjava njihova srca beskrajnom srećom. Mart predstavlja vrednu priliku za Strijelce koji već predano rade i ostvaruju značajan prihod da steknu veliko bogatstvo. Ključno je da pojedinci ovog horoskopskog znaka iskoriste svaku priliku koja im se pruža i izgrade značajne odnose, jer će ti napori sigurno doneti plodonosne rezultate.