– Za danas smo vam spremili dvije jako zanimljive priče koje nam dolaze iz svijeta estrade. Da više toliko ne kasnimo za estradom, do sada smo se mogli uvjeriti jako puno puta, a to nam najbolje pokazuje i naš današnji primjer iz Beograda. 

Živeći životom koji se doima kao iz snova, Džena Dženović, mlada žena porijeklom s naših prostora, uživa u životu ispunjenom bogatim odmorima, raskošnom garderobom, ogromnom popularnosti i ekstravagantnim trošenjem. Nevjerojatno, FHM ju je odao počast kao jednu od najzadivljujućih osoba ne jednom, već dvaput, nadmašivši čak i poznatu Angelinu Jolie. Rođena u okolici Beograda, svoje formativne godine provela je u složnoj obitelji uz svoje tri sestre, u ulozi najmlađe sestre.

  • Godine 1993., kada je sukob opustošio njenu domovinu, preselila se u Njemačku sa svojom obitelji prije nego što se konačno nastanila u Sjedinjenim Državama, gdje trenutno živi i njeguje svoje profesionalne težnje. Tečno govori četiri jezika, ističe se na polju modelinga, a može se pohvaliti impresivnim brojem pratitelja na Instagramu od preko 2 milijuna ljudi.

Prema njezinom “LinkedIn” profilu, svoju želju za uspjehom pripisuje roditeljima, pokazuje veliko zanimanje za sport tijekom školskih godina, akademski se ističe i na kraju završava svoje obrazovanje na Sveučilištu Arlington u Teksasu.

U dobi od 14 godina započela je karijeru modela koja ju je dovela do pojavljivanja na naslovnicama raznih cijenjenih časopisa, uključujući “Maxim”, “FHM”, “GQ”, “CKM” i “Esquire”. Naime, tursko izdanje “FHM-a” prepoznalo ju je kao jednu od “100 najljepših žena na svijetu”, nadmašivši Angelinu Jolie i Kate Upton. Utjecaj njezinih najnovijih izdanja na društvenim mrežama nije ništa manje nego kaotičan. Onog trenutka kada je prije dvije godine krasila obalu Miločerske plaže, muška populacija je ostala u čudu, vilice su im bukvalno padale, a ostatak svijeta nije mogao a da ne prati svaki njen korak. Jennina preferirana modna estetika naginje prema odvažnosti i privlačnosti, što dokazuje i njezin izbor kupaćih kostima.

Obilje komentara koji pljušte nakon svake njezine objave ukazuje na jaku privlačnost muškaraca. No, i žene cijene njezin izgled, unatoč povremenim negativnim primjedbama kolegica na njezine obline i poziranje. Mnogi ove kritike pripisuju ničemu drugome nego “čistoj ljubomori”. Dodatni sadržaj: Nakon objave da njezin bivši dečko Justin Bieber i njegova supruga Hailey čekaju svoje prvo dijete, Selena Gomez napokon je prekinula šutnju i podijelila svoje mišljenje o toj temi.

Iako Selena nije eksplicitno priznala vijest o trudnoći, suptilno ju je dala naslutiti objavivši sliku na svom Instagram Storyju uz sadašnjeg partnera Bennyja Blanka (36). Selena, koja ima 31 godinu, bila je u povremenoj vezi s Justinom, koji ima 30 godina, ukupno osam godina prije nego što su se konačno odlučili rastati u svibnju 2018. Nakon što je prošlo nekoliko mjeseci, Justin je ponovno zapalio svoju romansu s Hailey, s kojom je doživio “nezaboravno iskustvo” još 2016. Vjenčali su se tog rujna, a sada su ponovno potvrdili svoju predanost jedno drugome i podijelili radosnu vijest o Haileyina trudnoća. Točnije, Hailey je trenutno u šestom mjesecu trudnoće.

  • Na crno-bijeloj fotografiji koju je podijelila pjevačica vide se Selena i Benny, glazbeni producent koji je surađivao s Justinom, držeći se za ruke udobno zamotani u deke. U prilično neočekivanom obratu, izašlo je na vidjelo da bi fotografija koju je Selena podijelila zapravo mogla biti stara slika. TMZ izvještava da je Beni viđen kako kocka u Las Vegasu u razdoblju kada je Hailey objavila trudnoću, a Selena postavila spornu fotografiju. Prema publikaciji, producent je proveo dosta vremena u kockarnici, otprilike od 15:30 do 20:00, a Seleni nigdje nije bilo traga. Samo dva sata nakon objave Haileyne trudnoće na Instagramu, Selena je izašla na platformu kako bi podijelila fotografiju sebe i Bennyja.

Objavljivanje slike odmah nakon vijesti o Bieberovoj bebi dovelo je do pitanja o vremenu, jer sugerira da je fotografija možda snimljena u drugom trenutku. U zadivljujućem videu, manekenka je radosno podijelila svoju uzbudljivu objavu, prikazujući svoj debi u izvrsnoj Saint Laurent čipkastoj vjenčanici koju je dizajnirao Anthony Vaccarello. S lepršavim velom koji krasi njezin izgled, iznenadila je sve obredom obnove zavjeta u slikovitom okruženju Havaja. Tijekom ceremonije na otvorenom kći filmske zvijezde i glazbenik, koji su prethodno zabrinuli uplakanim selfiejem, svoju su vijest veselo proslavili nježnim poljupcem, dok je Hailey ponosno pokazala svoj novi dijamantni prsten.