– Sanja Marinković je na TV ekranima prisutna preko 20 posljednjih godina. Odmjerena, žena koja nem nijednu mrlju u svojoj karijeri, a njen ljubavni život apsolutno sve izgleda zanima…

Sanja Marinković iu 50. godini života održava mladolik izgled zahvaljujući predanosti samousavršavanju i rigoroznim treninzima. Uz uspješnu karijeru i zavidnu figuru, Sanja je iskreno ispričala kako joj je najizazovnije životno iskustvo bio razvod od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina s kojim ima sina. Sanja je u jednom intervjuu ispričala da je, kada su započeli vezu, zamolila svog partnera: “Ako ikad dođemo do točke prekida naše veze, učinimo to prije nego neprijateljstvo uzme maha.” Ispoštovali su ovaj dogovor, a iako su se vjenčali 2011., na kraju su se razveli 2021.

Sanja čvrsto vjeruje u važnost usmjeravanja kćeri u odabiru prikladnih partnera, jer nepromišljen izbor može imati dugotrajne posljedice na njihovu dobrobit i budućnost. Štoviše, naglašava da sreću ne mogu jamčiti postignuća, popularnost ili bogatstvo, jer čovjek ima moć promijeniti te okolnosti u trenutku. Voditeljica Sanja izrazila je uvjerenje da se često susreće s predrasudama muškaraca. Međutim, ona odlučuje ne dovoditi u pitanje njihove zablude o njoj. Umjesto toga, usredotočuje se na to da bude suosjećajnija prema sebi.

Sanja je naglasila da je ravnodušna prema mišljenju tih muškaraca, jer će prava osoba shvatiti njezinu vrijednost i imati hrabrosti poduzeti ono čega su se drugi bojali poduzeti. Pričajući o majčinstvu i razvodu, Sanja je priznala da sinu nije odmah otkrila istinu. Umjesto toga, zauzela je postupan pristup kako bi mu pomogla da shvati pojam razvoda. Prema Sanjinim riječima, podrška obitelji je ključna u ovakvim okolnostima, ali je jednako važno da se djeca suoče s realnošću situacije.

Sanja je jednom podijelila svoje stajalište o suvremenoj važnosti braka, smatrajući ga zastarjelim uspostavljanjem koje nalikuje poslovnom dogovoru, a ne prikazu trajne ljubavi. Ipak, istaknula je nepokolebljivu vjeru u postojanje dubokih, iako oskudnih, romantičnih veza. Tijekom snimanja imala je zadovoljstvo upoznati Aleksandra Uhrina koji je bio i montažer i redatelj. Njihov se susret može opisati samo kao uzajamna i trenutna ljubavna veza. Na prilično nekonvencionalan način svoju su obvezu zapečatili u stražnjem dijelu luksuzne limuzine na putu do zračne luke, a njihova su braća bila svjedoci njihove zajednice.

Sanja je, izbjegavši ​​tradicionalnu bijelu haljinu, odjenula upečatljivu crvenu haljinu, dok se Aleksandar odlučio za sofisticiranu kombinaciju koju čine tamnoplavi sako i sive hlače. Nakon intimne ceremonije kod matičara, veselo su proslavili svoje vjenčanje u očaravajućem Parizu, okruženi najdražima. Svojom inspirativnom karijerom i hrabrom otvorenošću o osobnim izazovima i uvjerenjima, Sanja Marinković i dalje zauzima istaknutu poziciju u srpskim medijima, služeći mnogima kao izvor inspiracije.

BIOGRAFIJA:

Rođena 13. rujna 1973. u Beogradu, Srbija, Sanja Marinković etablirala se kao istaknuta televizijska voditeljica u zemlji, s karijerom dugom više od dvadeset godina. Proslavivši se na RTV Pink, Marinković je osvajao publiku kao voditelj raznih emisija. Njezin izvanredan talent za lako snalaženje u različitim formatima, u rasponu od laganih zabavnih programa do rasprava koje potiču na razmišljanje, brzo ju je zavolio gledateljima.

Izuzetan voditeljski talent Sanje Marinković posebno je došao do izražaja tijekom njezinog gostovanja u popularnoj srpskoj emisiji “Magazin IN”, koja je godinama osvajala publiku. Tijekom svoje karijere Sanja je dosljedno pokazivala izniman profesionalizam i izvanrednu sposobnost za besprijekorno prebacivanje između različitih tema i gostiju, čime je zaslužila nepokolebljivo povjerenje svojih gledatelja. Osim televizijskog rada, Sanja Marinković aktivno se bavi filantropskim djelovanjem, često sudjelujući u inicijativama koje zagovaraju zajedništvo i pružaju pomoć potrebitima.

Javna fascinacija proširila se izvan profesionalnih nastojanja Sanje Marinković i na njezin osobni život. Sanja Marinković bila je u braku s Aleksandrom Uhrinom, a zajedno imaju sina Strahinju. Raspad braka s Aleksandrom Uhrinom označio je ključni trenutak u njezinu životu o kojemu je otvoreno pričala s javnošću. Sanja Marinković i dalje je istaknuta figura u srpskim medijima, poznata po svojoj magnetskoj prisutnosti, nepokolebljivom profesionalizmu i nepokolebljivoj predanosti ispred i iza kamere.