– Sloboda Mićalović je skoro uvijek, poput jelene Đoković na udaru srpskih medija i kritičara. To se uglavnom odnosi na njen stajling, na njen način života, kao i odnos sa suprugom Vojin Ćetkovićem. Slijedi i njihova ljubavna priča…

Porijeklo ljubavne priče između Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović, para koji se često smatra nevjerojatno kompatibilnim, mnogima je relativno nepoznato. Prema glumčevim riječima, parovi koji održavaju skladnu vezu vrlo su oprezni u tome kako se predstavljaju javnosti. Unatoč mogućnosti da njihov odnos nije tako besprijekoran kako se čini, oni shvaćaju važnost održavanja te fasade. Osim toga, glumac je raspravljao o problemu ljubomore u braku.

Ovi parovi žestoko štite svoje osobne živote i izbjegavaju previše otkriti vanjskom svijetu. Zajednička strast koju dijele prema profesiji koju su odabrali u početku ih je spojila i učvrstila njihovu povezanost. Sloboda i Vojin su se prvi put susreli upravo na snimanju “Zone Zamfirove”, a malo tko je slutio kakva će nevjerojatna kemija zaiskriti između njih. Kako su surađivali na sljedećem filmu, “Pljačka Trećeg Reicha”, njihova se veza transformirala iz običnog poznanstva u istinsko prijateljstvo. Nakon odluke o prekidu veze, par je 2004. krenuo na zadivljujuće ljetno putovanje koje je na kraju dovelo do njihove zajednice.

Sloboda je bila očarana Vojinovim šarmom i intelektom, a ono što je zaista nevjerojatno je da je s njim održala prijateljstvo i u braku s njegovom prvom suprugom Natašom. Nakon raspada Natašine i Vojinove bračne zajednice, glumac je otkrio da ga privlači desetljeće mlađa kolegica Sloboda Mićalović. Radeći na filmu Zona Zamfirove dogodio se jedan izuzetan trenutak koji je ostao u meni. Dogodilo se to kad sam nju, mladu studenticu, prvi put ugledao. Moram pojasniti da studentice nikad nisam promatrao kroz romantičnu prizmu, osobito zbog njihove mladenačke prirode.

No, kako je snimanje odmicalo, snimatelj me tjerao da usmjerim pažnju na nešto. Tijekom njihovog susreta, Vojin je podijelio svoj prvi dojam o njoj, doživljavajući je kao osobu koja će vjerojatno uhvatiti trenutke fotografijom, a ne kao konvencionalno “lijepa” ili bilo koji drugi specifičan opis. Tijekom tog susreta on ju je prvi put primijetio. Priznao je da njezina reakcija kad ga je vidjela možda nije bila radost, ali je uočio suptilnu promjenu u njezinom ponašanju.

Prilikom prvog susreta, Sloboda i Vojin nisu ni slutili da će im se životi na kraju ispreplesti, a tim je fascinantnije što su njegovu momačku večer igrom slučaja zajedno proslavili dok je Sloboda još bila maloljetna. Tijekom značajnog događaja Sloboda se prisjetila dugotrajnog prijateljstva s Vojinom koje je poteklo iz njihove suradnje na studentskom filmu tijekom pubertetskih godina. Vojin, izvanredna osoba, posjeduje neviđen smisao za humor i izuzetno je draga osoba. Sloboda se rado prisjeća proslave posljednjeg neoženjenog dana na snimanju televizijske serije, budući da se sutradan trebao vjenčati. Njih su dvoje podijelili izvanredno iskustvo i stvorili neizbrisive uspomene u međusobnom društvu.

U osveštenim zidovima crkve Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, Vojin i Sloboda učvrstili su svoju vječnu privrženost 12. svibnja 2008. Ona je tada bila živahna 26-godišnjakinja, dok je on s ponosom mogao reći desetljeće više života. iskustvo. Njihovi najbliži ljudi, Nikola Đuričko i Nataša Ninković, ne samo da su zauzeli posebno mjesto u njihovim srcima, već ih je povezivala i profesionalna veza.

Ovaj par, koji u skladnom braku živi gotovo dva desetljeća, otkrio je da razlika u godinama iznenađujuće nadopunjuje njihovu želju za životom bez sukoba. Ispunjena sam radošću što u svom životu imam Vojina, osobu koja posjeduje desetljeće iskustva i zrači mirom i spokojem. Ima izvanredan talent za rješavanje napetih situacija, bilo da se radi o rješavanju sukoba između cimera ili posredovanju u nesuglasicama između supružnika. Naš brak je čvrst, balansirajući na osjetljivoj granici između napetosti i uzbuđenja, i ne mogu biti više oduševljena time.

Da je drugačije, bilo bi mi loše, kao što je glumica jednom prilikom poručila. Unatoč neizbježnim preprekama i poteškoćama koje se javljaju u svakom običnom braku, njihova je ljubav trijumfirala unatoč svim izgledima. Sloboda Mićalović istaknula je važnost braka utemeljenog na ljubavi i božjoj odluci, jer on uvelike olakšava put naprijed. Usred današnjeg burnog svijeta, gdje našim postojanjem dominira neumoljiva potraga za pukim preživljavanjem, ulijevanje ljubavi u svaki aspekt može se pokazati nevjerojatno napornim i iscrpljujućim. Ipak, bit je u razumijevanju partnera.

Unatoč brojnim izazovima koji se javljaju u našem braku, svakoj nesuglasici pristupamo rješenjem koje je čvrsto utemeljeno u ljubavi. U želji da svojim kćerima blizankama Veri i Mili osiguraju tradicionalni odgoj, u Čortanovcima su pronašli mirno utočište. Smještena usred mirnog okruženja, nalazi se neobična kućica s prekrasnim pogledom na veličanstvenu rijeku Dunav.