Od svog debija u javnosti, Suzana Mančić stekla je doista zasluženu reputaciju jedne od najljepših žena u onome što je nekada bilo poznato kao Jugoslavija, a sada je prepoznato kao Srbija.

Suzana Mančić posjedovala je neodoljivu privlačnost, a muškarce je osvajala neobičnom ljepotom, šarmom i duhovitošću. Međutim, nisu svi mogli shvatiti i istinski cijeniti te iznimne kvalitete, što je dovelo do njenog konačnog razvoda. Zračeći vječnim osmijehom i vječnim sjajem, bez napora je osvajala naklonost onih koje je željela. Ipak, to ne znači da je ostala nepropusna za poteškoće i nevolje koje često prate stvari srca.

Suzana Mančić, kao i mnoge druge žene, iskusila je bol prevare bivšeg partnera, koji je ne samo prekršio njezino povjerenje već se i tajno udao za drugu. Šokantno otkriće s kojim se suočila bilo je doista obeshrabrujuće. Bivši partner Suzane Mančić bio je u dugogodišnjoj aferi, ali se bez prethodnog razgovora i komunikacije s voditeljicom odlučio upustiti u drugu vezu.

Tijekom prethodnog događaja, neposredno prije početka nadolazeće godine, moj bivši partner je tajno odlučio oženiti se nekom drugom bez moje svijesti. Bez mog znanja, on je istovremeno bio zaručen u drugu romantičnu vezu. Nakon što sam osobno izdržao ovo iskušenje, sada naglašavam kolegicama ženama koliko je važno ostati na oprezu nakon završetka romantične veze, bez obzira na bilo kakve vanjske transformacije koje pojedinac može doživjeti. Suzana se rado prisjetila ovog događaja gostujući u emisiji “Magazin In” na kanalu Pink.

Izričito je izjavila da nikada nije otkrila korijen ove specifične bolesti.

Voditelj je sugerirao da je do njihovog odlaska možda došlo ili zbog toga što nisu bili dovoljno vješti u usporedbi s dotičnom osobom ili zbog toga što su bili iznimno talentirani, po čemu su se isticali.

BIOGRAFIJA

Rođena 22. studenog 1956. u Beogradu, Suzana Mančić višestruko je talentirana srpska osoba koja se istaknula na polju glume, pjevanja i voditeljstva. Odrasla u rodnom mjestu, Suzana je doživjela brižno odrastanje pod budnim okom majke Vere i oca Aleksandra. Kao kohezivna obiteljska jedinica, njezini su roditelji bili nepokolebljivi u svojoj predanosti osiguravanju da njezino djetinjstvo bude ispunjeno nepomućenim blaženstvom.

U početnim fazama svog života suočila se s izazovom astme, ali ju je uspjela prevladati. Vera, njezina majka, strpljivo je čekala satima ispred beogradske robne kuće, željno iščekujući kupovinu svoje voljene igračke, dok je ležala u krevetu. Jedna od Suzaninih najljepših uspomena ostali su satovi glazbe i plesa koje je pohađala tijekom boravka u vrtiću.

U pratnji majke posjećivala je brojne koncerte Đorđa Marjanovića, kojeg je izuzetno cijenila. Najdraže trenutke provodila je u Pirotu i Valjevu, bakinom domu, gde se prepuštala spokojnoj lepoti prirode.

Nakon završenog školovanja u Osnovnoj školi Đura Strugar i Petoj beogradskoj gimnaziji, Suzana je sklopila trajna prijateljstva sa svojim kolegama iz razreda. Tijekom svog akademskog puta stalno je bila među najboljima u svojoj klasi. Paralelno je nastavila svoju strast prema baletu pohađajući specijaliziranu srednju školu. Međutim, njezine težnje da postane balerina obeshrabrio je njezin učitelj ruskog, koji joj je savjetovao da se umjesto toga bavi košarkom zbog svoje visine.

U završnim godinama srednje škole pridružila se glazbenom ansamblu Trag s kojim je surađivala na albumu i osvajala publiku na raznim koncertima i festivalima. Nakon toga, krenula je na svoje putovanje kroz Pravni fakultet, završivši studij tijekom desetljeća dok je istovremeno nastavila svoju uspješnu karijeru u industriji zabave.