Turneja “Imam pjesmu da ti pjevam” započela je prije samo četrdeset osam sati, kada je Lepa Brena krasila pozornicu napetim nastupom u sarajevskoj Zetri. Dvorana je bila popunjena do kraja, a nakon koncerta Brena je ljubazno s novinarima podijelila svoje dojmove o događaju, suptilno aludirajući na skori izlazak svojeg najnovijeg glazbenog ostvarenja. Iako je u braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem više od tri desetljeća, javnost je opčinjena Breninom intrigantnom vezom s posinkom Filipom.

Trajna veza između pjevačičinog sina Bobe, rođenog iz prethodnog braka, i ostale djece za nju je uvijek bila na prvom mjestu. Ova neraskidiva veza ostaje nepokolebljiva do danas. Filip, koji je od tada procvjetao u izvanrednog skladatelja i producenta, nastavlja pokazivati ​​svoj neizmjerni talent kroz zadivljujuću glazbu koju stvara njegova supruga Aleksandra Prijović.

Filipov izvanredan talent u ovom području nedvojbeno je dokazan trijumfom njezinih nedavnih glazbenih izdanja i nevjerojatnim uspjehom njezine vrlo hvaljene turneje. Kao umjetnik, moja je najveća odgovornost da se duboko povežem sa svojom publikom, jamčeći da svaka nova skladba koju otkrijem posjeduje moć da duboko odjekne u svima vama.

Nepobitna istina je da je “Zetra” u meni probudila duboki osjećaj ženstvenosti, jer mi je omogućila da u potpunosti prihvatim različite uloge žene, majke, supruge i kćeri. Mozak iza ove zadivljujuće skladbe je nitko drugi do Filip, iznimno vješt producent koji je vodio Aleksandrinu turneju. Njegova bezgranična mašta ostavila je neizbrisiv trag u mojoj duši i odlučna sam u svojoj odlučnosti da ovjekovječim njegovu briljantnost kada “Zetra” bude završena, kao iskreni hommage ženama širom svijeta.

Brena je s velikim samopouzdanjem najavila namjeru da do jeseni objavi dvije pjesme. Lepa Brena, poznata po izvanrednom talentu jugoslavenske pjevačice, smatra se jednom od najboljih u svojoj struci. Rođena 20. oktobra 1960. godine u Tuzli, prve godine je provela u Brčkom, gdje su je roditelji Abid i Ifeta odgajali u skromnom, ali radosnom okruženju. Osim Brene, ima sestru Faketu i brata Faruka. Nakon uspješno završenog školovanja u OŠ „Zaim Mušanović“ proglašena je učenicom generacije. Ne samo da je briljirala akademski, već je također pokazala izvanredne košarkaške sposobnosti, koristeći svoju visinu od 180 cm u svoju korist. Svoje košarkaške pripreme odvijala je u cijenjenom brčanskom klubu “Interplet”.

Cijelo to vrijeme Brena, koju je tako s ljubavlju nazivao njezin instruktor tjelesnog Vlade Bajer, nastavila je školovati se upisavši srednju školu. Pokazavši svoje iznimne sposobnosti na cijenjenom natjecanju “Mladi graditelji” sa sedamnaest godina, izborila se za prvo mjesto izvedbom skladbe renomiranog pjevača Kemala Montena “Sviraj još prijatelju”. Ova pobjeda poslužila je kao katalizator njezine glazbene ekspedicije, jer je počela nastupati uz grupu Yudexi na brojnim plesovima i natjecanjima. Ubrzo je započela uspješnu solo karijeru.

U želji da ispuni želje svojih slušatelja, posvetila se savladavanju stranih melodija, njegujući strast za pjevanjem sevdalinki u okvirima svog osobnog utočišta. Iako ju je privukao njezin prvi značajni romantični partner, koji je slučajno bio 5,6 godina stariji od nje, njihova se veza nije uspjela razviti dalje od početne faze.

Godine 1979. Abidov otac, medicinski tehničar koji je svojom skromnom zaradom sam opskrbljivao cijelu obitelj, prepoznao je ogromnu težinu svojih obaveza. Zbog toga je odlučio preseliti se u Beograd i upisati studij turizma na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.

Unatoč izbacivanju s fakulteta i povratku u Brčko, Brena se nije dala obeshrabriti. Nastavila je slijediti svoju strast prema pjevanju i postala je poznata kao “mlada rock pjevačica” nastupajući u različitim prilikama. Kada je grupa Lira Show iz Novog Sada došla u Brčko u potrazi za novim glavnim vokalom, Fahreta je prvo sumnjala u Sašu Popovića, uglavnom zbog nesklonosti narodnoj pjesmi.

Usprkos protivljenju roditelja, Brena i njeni roditelji brzo su se dogovorili da rade zajedno. Brenini roditelji nisu podržavali njenu odluku da nastavi karijeru kafanske pjevačice. No, bez obzira na njihovo negodovanje, Brena je neustrašivo krenula na put i u Bačkoj Palanci pokazala svoje glazbene sposobnosti. Nije joj trebalo puno vremena da osigura mjesto u novosadskom hotelu Park. Publiku je oduševio Brenin neosporan talent, no bilo je i onih kojima je njezin modni odabir kontroverzan i neprikladan.