Plima i oseka Mjesečevih mijena ima dubok utjecaj na naša emocionalna i strastvena stanja, a mladi Mjesec u srpnju nije ništa drugačiji. Astrolozi već dugo predviđaju sreću u srčanim stvarima za određene znakove Zodijaka, a dani nakon ovog nebeskog događaja obećavaju uzbudljive romantične eskapade i ostvarenje najdubljih ljubavnih želja. Zaronimo u ono što je pred sljedećim triom horoskopskih znakova: Blizancima, Djevicom i Jarcem.

Znak Blizanaca obećava sjajnu budućnost.

Osobe Blizanci mogu predvidjeti iznenađujuće novosti i nepredviđene ponude svojih partnera. Ovaj vremenski okvir predstavlja priliku za uspostavljanje i učvršćivanje odnosa, dok također osmišljava buduće planove koji potiču dublji osjećaj povezanosti.

Horoskopski znak Djevica neprestano traži nove i uzbudljive susrete.

  • Osobe rođene u horoskopskom znaku Djevice traže nove susrete i uzbudljive avanture kako bi osnažile svoje romantične veze. Kozmos sugerira da ljubav traže s mudrošću i pomnim razmatranjem, koristeći vrijeme nakon mladog mjeseca da se uključe u daljnju bliskost i značajne dijaloge sa svojom drugom osobom.

Jarcima je važno potpuno se posvetiti partneru i posvetiti se vezi.

Nakon mladog Mjeseca, Jarci su skloni posvetiti dovoljno vremena svojoj drugoj osobi, uz priliku da je ugodno iznenade. Prema “Luftici”, nakon zabrinutosti oko financija, Jarci će sada nastojati iskoristiti dodatna financijska sredstva kako bi razveselili svoje voljene. Različite mjesečeve faze imaju jasan utjecaj na naše emocionalno stanje i romantične veze, zahtijevajući pažljivo promatranje i prilagodbu kako bismo se prilagodili promjenama koje uvode.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.