– U nastavku našeg današnjega članka malo govorimo o intrigantnim milijarderima, kojih je u svijetu sve više i više. Jednostavno, inflacija škodi većini populacije, dok onima koji na računima imaju milione i ne predstavlja baš toliki problem.

Čak iu zreloj dobi od 93 godine, Rupert Murdoch, istaknuta osoba u svijetu bogatstva, ostaje predan potrazi za ljubavlju. U hrabrom potezu odlučio se oženiti Elenom Žukovom (67), ženom koja je među utjecajnima poznata po svojoj sposobnosti privlačenja imućnih. Slično Murdochu, njezin prvi suprug Aleksandar Žukov milijarder je koji je svoje bogatstvo zgrnuo ulaganjima u energetiku. Osim toga, njihova kći Darja, poznata i kao Dasha, bila je desetljeće u braku s bivšim vlasnikom FC Chelseaja, Romanom Abramovićem. Bogatstvo njezina novog muža nadmašuje zajednička bogatstva Aleksandra i Romana.

  1. Unatoč odlasku s mjesta čelnika medijskih divova i prepuštanju vodstva svom najstarijem sinu Lachlanu, Rupertovo bogatstvo procijenjeno na 15,6 milijardi funti i dalje ga svrstava među 75 najbogatijih pojedinaca na svijetu. Ovo bogatstvo stekao je u braku s Annom, s kojom je imao troje djece. Ono što izaziva znatiželju je činjenica da je Wendy Deng, jedna od četiri Rupertove bivše žene, prisustvovala vjenčanju unatoč tome što je njihov brak trajao od 1999. do 2013. i zajedno imaju dvije kćeri.

Intrigantan aspekt leži u činjenici da je Wendy bila ta koja je upoznala Ruperta s njegovom sadašnjom družicom, mlađahnom Elenom. Šuškalo se da je Wendy odigrala ulogu u poticanju njihove romanse koja se navodno dogodila na prošlogodišnjoj zabavi. Unatoč burnom razvodu između Jerry Hall i Ruperta, koji je bio ispunjen preokretima, Jerry se nije pojavio na vjenčanju nakon što ju je Rupert ostavio kako bi oženio Elenu. Jerry Hall, poznata kao voljena Micka Jaggera, nakon što je njihovoj sudbonosnoj ljubavi došao kraj, upustila se u novi romantični pothvat.

Bivša manekenka okomila se na milijardera Ruperta Murdocha i uspješno osvojila njegovo srce. Unatoč značajnoj dobnoj razlici od 85 godina, njihova zajednica bila je dokaz Murdochove nepokolebljive želje za životom. No, nakon nekoliko godina braka, Jeri je ostala zatečena kada joj je stariji suprug neočekivano e-mailom predložio razvod. Nažalost, Jerry, donio sam tešku odluku da raskinem naš brak. Iako smo zajedno dijelili ugodne trenutke, imam mnoštvo zadataka koji zahtijevaju moju pažnju.

U vrijeme pisanja teksta bilo je nemoguće predvidjeti da će milijarder biti taj koji će se upustiti u vezu s udovicom country pjevača, iznenadivši sve. Anne Leslie Smith primila je ekstravagantni 11-karatni dijamantni zaručnički prsten procijenjen na 2 milijuna funti od Murdocha, označavajući njihovu zaruku. Unutar samo dva tjedna, Murdoch je otpratio svoju 67-godišnju zaručnicu na Barbados, da bi naglo raskinuo zaruke, navodeći njezinu pretjeranu religioznost kao razlog za svoju odluku. Nakon kulminacije ove duboke i tragične romanse, Rupert susreće Elenu i odmah odlučuje oženiti je bez odlaganja.

S obzirom na njegovu poodmaklu dob od 93 godine, njegova ekspeditivnost sasvim je shvatljiva. Prema riječima njezine prijateljice, Elena je sama po sebi bogata žena. Nadalje, njezina kći bila je udana za pojedinca golemog bogatstva, milijardera. Nakon što je svadbeno veselje završeno, veseli par namjerava većinu vremena posvetiti imanju Bel Air, gdje Rupert ostaje u potpunosti predan unapređenju ugleda cijenjene vinarije u svjetskim razmjerima. Pogledajte našu galeriju koja prikazuje sve žene Ruperta Murdocha.