Nakon što je vest o razvodu Harisa i Meline Džinović, posle 22 godine braka, odjeknula u javnosti, modna dizajnerka Melina Džinović se potpuno povukla iz javnosti. Sada, nakon što se iselila iz porodičnog doma na Senjaku, gde je Haris ostao da živi sa njihovom decom, spekuliše se o tome kako provodi svoje dane.

Nakon raspada braka, Melina je postala rijetka pojava u javnosti. No, vješti fotografi iz “Paparaco lova” uspješno su je uhvatili kamerom. Snimka otkriva njezino nepoštivanje prometnih propisa jer je svojim ekstravagantnim vozilom flagrantno kršila više pravila. Najprije je drsko prošla kroz crveno, a potom je auto parkirala nasred ulice, ostavivši mnoge zaprepaštene njezinim postupkom.

  • Ne poštujući pravila prometa, nepropisno je parkirala automobil i pridružila se prijateljima na opuštenom ručku u obližnjem restoranu. Ovaj obrazac nepoštivanja prometnih propisa nastavio se i sljedeći dan kada je nonšalantno bacala smeće kroz prozor automobila ostavljajući pješake u nevjerici. Kako bi dodatno učvrstila svoj bezbrižni stav, Melina je ležerno zapalila cigaretu ispred svoje trgovine, naizgled ne mareći za dojam koji ostavlja na javnost.Nakon razvoda, Melinino ponašanje izazvalo je brojne reakcije, a mnogi su primijetili da djeluje manje fokusirano i ne drži se očekivanih standarda žene. Melina i Haris, koji su u braku proveli dvadeset godina, zajedno imaju dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. Prije njihovog rastanka, Melina je izrazila namjeru da ima još jedno dijete s Harisom.

Melina je prije nekoliko dana izrazila žaljenje što nije bila odlučnija i odlučila se za treće dijete. Priznala je da su im djeca i obitelj najvažnija stvar u životu, a posao i druge stvari su u drugom planu. Ova izjava mnoge je iznenadila jer su Melina i njezin partner u javnosti djelovali kao vrlo stabilan par. Melina, poznata po svom sofisticiranom stilu i profesionalnosti, trenutno se prilagođava novom životu, što očito utječe na njezino ponašanje u javnosti. Unatoč izazovima s kojima se suočava, vjeruje se da će Melina smoći snage i stabilnosti za nastavak uspješne modne karijere i brige za svoju obitelj.

Godine 2023. javnost je šokirala vijest o rastavi Meline i Harisa Džinovića nakon 22 godine braka. Melina se odlučila odmaknuti od svjetla reflektora i usredotočiti na svoj privatni život i djecu. Njihov razvod je mnoge iznenadio jer su slovili za jedan od najstabilnijih parova u zemlji. Unatoč razvodu, Melina je ostala privržena svojoj modnoj kući i krenula u nove pothvate. Iako se povukla iz javnosti, mediji i dalje pomno prate njezin život i karijeru. Nedavno su fotoreporteri “Paparaco lova” uspjeli da ovjekovječe njeno prisustvo u Beogradu, privlačeći veliku pažnju.

Neki od njezinih postupaka nakon razvoda, poput prometnih prekršaja, izazvali su različite reakcije, ali Melina ostaje posvećena svom profesionalnom uspjehu i svojoj obitelji. Melina Džinović je vrlo cijenjena i talentirana modna dizajnerica na Balkanu, koja je svojom životnom pričom i uspjesima u karijeri bila inspiracija mnogima. Njezin utjecaj na modnu industriju i dalje je dubok, jer ustraje kroz osobne izazove kako bi proširila svoje modno carstvo i brinula za svoje voljene.

BONUS TEKST:

Priroda i ekološka svest:

“Priroda je naš najvredniji resurs, ali često zaboravljamo koliko je krhka. Sa svakim posečenim stablom i svakom zagađenom rekom, gubimo deo naše budućnosti. Zato je važno da razvijamo ekološku svest i brinemo o našoj planeti. Reciklaža, štednja energije i korišćenje obnovljivih izvora energije su samo neki od koraka koje možemo preduzeti da bismo zaštitili prirodu.”
Motivacija i lični razvoj:

“Svi imamo snove i ciljeve, ali ponekad se čini da su prepreke nepremostive. Važno je zapamtiti da je svaki korak napred korak bliže cilju. Motivacija dolazi iznutra, ali je često podstaknuta podrškom okoline. Nikada ne odustajte, jer svaka prepreka je prilika za rast i učenje.”
Zdravlje i wellness:

“Zdravlje je bogatstvo koje često uzimamo zdravo za gotovo. Pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost i mentalno zdravlje su ključni za dug i srećan život. Umesto brzih dijeta i iscrpljujućih vežbi, fokusirajte se na održive promene koje će doprineti vašem celokupnom blagostanju.”