– Prije par dana, Marija Šerifović je imala jako velike razloge za slavlje, jer je njen sin Mario proslavio svoj 6 mjesec rođenja. Ona je trenutno na Evropskoj turneji, a cijelo vrijeme ga čuva dadilja, i baka Verica koja ga naprosto obožava….

Verica, baka sina Marija Šerifovića, čuvala ga je dok Marija, poznata srpska pjevačica i jedina srpska pobjednica na Eurosongu, kreće na opsežnu regionalnu turneju po Skandinaviji. Unatoč zahtjevnom putu, Mariji je prioritet iskoristiti svaku raspoloživu priliku da se vrati u Beograd i provede vrijeme sa svojim sinom. Prilikom ponovne posjete rodnom mjestu, Mariju je preplavio nalet entuzijazma dok je pratila sina Marija u grad svog podrijetla, Kragujevac.

Intenzitet njezinih emocija bio je toliko dubok da su joj suze tekle niz lice, a ona je otvoreno pokazala svoje osjećaje. Nakon ukusnog obroka koji se sastojao od slatkih kolača, Maria je nastavila svoje putovanje u Kragujevac, željna uživanja u prekrasnom ambijentu svog dragog doma zajedno sa svojim sinom. Na svom vrlo cijenjenom YouTube kanalu, Maria je poželjela toplu dobrodošlicu svojim vjernim pratiteljima u Kragujevcu i izvela iskrenu izvedbu koja je ostavila publiku u potpunom divljenju.

Preplavljena emocijama, suze su joj tekle niz lice dok je izražavala duboku zahvalnost svojim obožavateljima na njihovoj nepokolebljivoj podršci i ljubavi. Povodom cijenjenog praznika Svetog Vasilija Ostroškog, Marija Šerifović je s radošću krstila sina Marija u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu, prenose domaći mediji. Okruženi najbližom rodbinom, intimnu ceremoniju smjesta je naslijedio prekrasan pir. U nedavnoj objavi na društvenim mrežama, Marija je strastveno izrazila svoju želju da odmah krsti svog sina, naglašavajući duboki značaj odabira idealnog trenutka za ovu važnu prekretnicu.

Svoju osobnu povezanost s pravoslavnom vjerom Marija je iskazala otkrivši da je krštena u kragujevačkoj crkvi samo 40 dana nakon rođenja. Ova rana inicijacija u njoj je usadila duboku privrženost pravoslavnoj vjeri. S ciljem jamčenja prisutnosti dragih osoba i kumova, Maria željno očekuje idealnu ceremoniju krštenja koja će ovu prigodu učiniti još izvanrednijom. Prijedlog je bio da se Marija udalji od svoje djece zbog njezine emocionalne nestabilnosti.

Zanima me vaše mišljenje o ovom pitanju. Marija Šerifović 2004. godine postala je poznata u regiji nakon što joj je izvanredna izvedba pjesme “Bol do ludila” priskrbila pobjedu na Budva Music Festivalu. Tri godine kasnije, njezin izniman talent nastavio je hipnotizirati publiku diljem Europe dok je trijumfirala na natjecanju za pjesmu Eurovizije izvedbom pjesme “Prayer” koja ostavlja bez daha. U proteklih sedam godina objavila je ukupno impresivnih šest studijskih albuma, čime je učvrstila svoju reputaciju jedne od najzapaženijih pjevačica regije.

Nadalje, Marija Šerifović obnaša stalnu dužnost članice cijenjenog žirija renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Vrijedno je napomenuti da je njezin polubrat, Daniel Pavlovich, također poznati pjevač i vokalni trener, a slavu je stekao sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Rođena u Kragujevcu 1984. godine, Marija Šerifović potječe iz obitelji bogatog glazbenog talenta.

Njezina majka, Verica Šerifović, posjeduje impresivan vokalni dar, dok njezin otac, Rajko Šerifović, pokazuje izniman glazbeni talent. Verica i Rade, Marijini roditelji, nekada su bili članovi glazbene grupe Žaoka i zajednički su iskazivali svoje talente. Iako su se vjenčali u Inđiji još 1982. godine, razišli su se prije nego što je Marija došla na svijet. Ladd je na kraju ponovno pronašao ljubav i dobio sina po imenu Daniel iz drugog braka. Daniel je, kao i Marija, imao dara za pjevanje. Neospornu glazbenu sposobnost unutar Marijine loze dodatno ističu njezini djed i baka, koji su bili poznati po svojim iznimnim obradama tradicionalnih narodnih pjesama.