– Marija Šerifović je trenutno na velikoj regionalnoj turneji, a trenutno radi nastupe po Skandinviji. Svaki svoj slobodan trenutak koristi da se vrati za Beograd, i da vidi sina Maria, kojeg cijelo vrijeme čuva baka Verica.

Proslavljena srpska pjevačica Marija Šerifović tijekom posjeta svom rodnom mjestu doživjela je nalet emocija dok je svog sina Marija ispratila u rodni grad. Shrvana žestinom svojih osjećaja, nije mogla suspregnuti suze i izrazila se istinski iskreno. Šerifović, koja se ističe kao jedina srpska pobjednica na Eurosongu, na putu do Kragujevca, iz kojeg potječe, bio je u društvu sina. Preplavljena naletom emocija, Šerifovićeva je bila puna suza dok je govorila iskreno i iskreno. Trenutno se nalazim u Kragujevcu, uživajući u prekrasnom ambijentu svog doma uz Mariju. Nakon slatke podnevne gozbe, zajedno s ukusnim pekarskim proizvodima, sat sada pokazuje otprilike sedam sati.

  • Napravivši kratku pauzu da se obnovi, Šerifović, preuzimajući svoju cijenjenu poziciju na vrlo cijenjenoj YouTube platformi, upućuje srdačne pozdrave iz Kragujevca. U prikazu koji je ostavio publiku u čudu, izvela je nastup koji je bio toliko dirljiv da su joj suze tekle niz obraze. Preplavljen sam zahvalnošću jer su tvoji postupci u meni probudili tako snažne emocije. Važno je napomenuti, kako prenose domaći mediji, da je Marija Šerifović obilježila veliki praznik Svetog Vasilija Ostroškog tako što je svog sina Marija krstila u cijenjenoj crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu. U bliskom okruženju okruženi članovima najuže obitelji odvijala se ceremonija krštenja, nakon čega je uslijedio divan ručak u kojem je uživala cijela obitelj.

Maria je u nedavnoj objavi izrazila svoju želju da krsti svog nasljednika što je prije moguće, naglašavajući važnost strpljivog čekanja savršenog trenutka. S velikim iščekivanjem željno iščekujem nadolazeće krštenje, s nadom da će se ono dogoditi u dogledno vrijeme. Za mene je od velike važnosti osigurati da naši najmiliji, uključujući naše odabrane kumove, budu prisutni kako bi svjedočili ovom monumentalnom događaju u idealnom trenutku. Sa samo 40 dana osobno sam se krstio u kragujevačkoj crkvi, što je u meni stvorilo duboku vezu s pravoslavnom vjerom.

  • Ima onih koji predlažu da se Marija odvoji od svog djeteta na temelju njezine emocionalne nestabilnosti. Zanima me čuti vaše stajalište o ovom pitanju. Godine 2004. Marija Šerifović postigla je regionalnu slavu pobjedom na festivalu u Budvi, izvodeći zadivljujuću izvedbu pjesme Bol do ludila. Njezin golemi talent nastavio je osvajati europsku publiku 2007. godine, kada je trijumfirala na Euroviziji svojom zadivljujućom izvedbom pjesme “Molitva”.

Od 2024. počastila nas je već sa šest izvanrednih studijskih albuma, čime je učvrstila svoj status jedne od najiznimnijih pjevačica u regiji. Nadalje, Marija Šerifović je stalna članica žirija vrlo gledanog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Naime, njezin polubrat, Danijel Pavlović, također je poznati pjevač i vokalni trener, a afirmaciju je stekao sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Rođena 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović dolazi iz glazbeno nadarene obitelji. Njena majka, Verica Šerifović, posjeduje impresivan vokalni talent, dok njen otac, Rajko Šerifović, pokazuje iznimne glazbene sposobnosti.

Verica i Rade, Marijini roditelji, nekada su bili članovi glazbenog sastava Žaoka i zajedno su nastupali. Iako su se vjenčali u Inđiji 1982. godine, rastali su se prije Marijinog rođenja. Rade se kasnije oženio i iz drugog braka dobio sina Danijela, koji je također imao talenta za pjevanje. Prisutnost glazbenog umijeća u Marijinoj obitelji je očita, jer su njezini djed i baka bili poznati po izvrsnim obradama tradicionalnih narodnih pjesama.

U dobi od 12 godina prvi put se pojavila na slavnoj pozornici festivala “Djeca pjevaju hitove”, osvojivši publiku svojom očaravajućom izvedbom pjesme “I will always love you”. Njezin izvanredan talent i nekonvencionalan odabir pjesama potaknuli su je da preuzme željenu titulu prvog mjesta. Godine 1998. udružila je snage s majkom Vericom i stvorila skladan duet pod nazivom “Moje bube”. Nastavno se baveći akademskim radom, uspješno je završila srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu. Nakon diplome, nastavila je slijediti svoju strast prema menadžmentu upisavši prestižni studij u Beogradu.