– Marija Šerifović je trenutno na regionalnoj turneji, a nakon Balkana krenula je da nastupa i po cijeloj Evropi. Nedavno je bila i u Šbedskoj, a što se tiče njenog sina MAria, on vrijeme provodi sa bakom Vericom u Beogradu, a društvo im pravi i dadilja koja se brine o Mariju 24 sata na dan.

Marija Šerifović putem svog Instagram naloga često dokumentuje drage trenutke provedene sa malim sinom, koji je na svet stupio pre samo 2 meseca. Pjevačica bilježi njihove lagane šetnje, divne poslastice i živahne razmjene. Nedavno smo se počastili prikazom jedinstvenog smisla za modu Marija Šerifovića, koji je svojim zabavnim štihom donio radost i smijeh svima koji su ga vidjeli.

Čitav narod je opčinila proslavljena pjevačica Marija Šerifović i njeno voljeno potomstvo. Otkrivanje Marijinog puta da postane majka, uz pomoć surogata, izazvalo je ogromno uzbuđenje širom Srbije, što je izazvalo opšte odobravanje. Deleći uvide iz svog života na Instagramu, Marija je ljubazno pružila uvid u svoje ispunjene uloge roditelja pune ljubavi i ostvarenog umetnika.

Mariov trijem ponosno prikazuje natpis s provokativnom porukom: “Izvući ću svaki djelić radosti iz tvog postojanja”, a opće je poznato da se očekuje da Mariov sin naslijedi mirno i ljubazno držanje svoje majke. Mario je 2. februara radosno obilježio svoj drugi mjesec na ovoj zemlji, fazu koju pjevač opisuje kao najizuzetniji period svog života. Dok je pjevačica ranije otkrivala samo djeliće Marijevih nogu, sada je odlučila otkriti dio njegovog lica koji je potpuno očarao sve koji su imali privilegiju da to vide.

Mario je nadaleko poznat po svojoj prepoznatljivoj crnoj kosi, velikim tamnim očima i upadljivoj sličnosti s Mariom i njegovom stalnom pratiljom, bakom Vericom. Marija, Marijeva biološka majka, nedvosmisleno je potvrdila njegovo roditeljstvo i istinitost njegove službene dokumentacije. Unatoč Mariovoj mladosti, Marija je uvjerila da će u budućnosti biti mnogo mogućnosti da se procijeni njihova sličnost. Naglasila je svoju ulogu jedinog roditelja navedenu u svim zvaničnim evidencijama, potvrđujući svoj genetski i administrativni autoritet nad svakim aspektom Mariovog postojanja koji potiče iz njenog vlastitog DNK.

U Švedskoj je Marija Šerifović nedavno održala koncert u blizini Malmea, a čast da joj se pridruži kao specijalna gošća imala je naša ovogodišnja predstavnica Evrovizije Teya Dora.

Prije svog izlaska na pozornicu, Marija je odvojila vrijeme da se obrati novinarima, uključujući i ono o namjeri da dobije još jedno dijete nakon rođenja sina Marija.

  • U ovom konkretnom trenutku i za sada, odgovor je ne. Međutim, ako se okolnosti promijene, zašto ne razmisliti? Ali za sada, odgovor ostaje ne. Često se kaže da su djeca naši najveći učitelji, iako neki mogu tvrditi suprotno, ali ja čvrsto vjerujem da je to zaista istina. Imam snažan osjećaj da će mi Mario dati mnoge vrijedne lekcije. Bit će to stalna bitka između Strijelca i Škorpije, ali na kraju, obrazovanje igra značajnu ulogu, kao i utjecaj kućnog okruženja. I postoje određeni aspekti koje moramo predati višim silama. Kao roditelji, sve što možemo da uradimo je da imamo veru i posmatramo, kako je rekla Marija.

U ovom konkretnom slučaju dala je do znanja da se njena majka Verica Šerifović odlično snalazi u ulozi bake, a ne majke.

Dozvolite nam da vam osvježimo sjećanje da je vokal nedavno otkrio priču iza dječakovog imena.

Želja mi je bila da njeno ime počinje na slovo “M”, a da se zove “Max”. Međutim, moji seoski prijatelji su imali drugačiji predlog. U šali su rekli: “Daj djetetu ime kao psu.” S obzirom na tajming papirologije dok smo još bili u bolnici, morali smo je brzo popuniti. Došla je žena i pitala za ime, a svi su počeli da razmišljaju o imenima koja počinju na slovo “M”. Neko je predložio „Mario“, a ja sam bez oklijevanja rekao „Napiši Mario“. Smatram da je to simpatično. Nadam se da vam ne smeta što se zovete Mario, a majka Marija. To mi je posebno, podijelila je pjevačica na svom YouTube kanalu.