U Los Anđelesu, Marija Šerifović, poznata pop zvezda, proslavila je dolazak deteta uz asistenciju surogat majke. Ipak, ona namerava da narednih dana u Srbiju vrati sina Marija.

U pratnji majke Verice, Marija se posvećuje ispunjavanju zahteva svog voljenog sina, kome je od milja dala ime Mario, i koji je stalno uz nju. Marija je donela odluku da osnuje svoj dom u Beogradu, gde će negovati svoje dete. Marija Šerifović se pre nekoliko godina preselila u raskošan stan na obali u Beogradu, značajan nadogradnju njenog nekadašnjeg prebivališta u naselju koje se nalazi na Novom Beogradu.

Marijina odluka da pređe na veću nekretninu, sa tri spavaće sobe i dva kupatila, nagoveštava njeno iščekivanje da postane majka. Njen stan odiše minimalističkom atmosferom, sa pažljivo odabranim nijansama sive koje sa ukusom ukrašavaju svaki kutak i rupu.

Marija Šerifović, uz pomoć majke Verice, vredno priprema svoj stan za predstojeće rođenje deteta. Demonstrirajući svoje pripreme u videu objavljenom početkom novembra, Marija je viđena kako aktivno radi na kućnim poslovima, posebno fokusirana na uređenje dječje sobe kako bi osigurala ugodno okruženje za svog sina koji će se uskoro roditi.

https://www.instagram.com/reel/CrdoQ2JMwyq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet