Proslavljeni pjevač Haris Džinović nedavno je raskinuo brak s modnom dizajnericom Melinom Džinović.

Tema razgovora u široj javnosti i dalje se vrti oko ovog konkretnog incidenta. Džinović je u više medijskih istupa dao do znanja da je on posljednji obaviješten o prevari, posredno misleći na novu ljubavnu vezu svoje bivše supruge. Nedavno se na raznim društvenim mrežama pojavio video na kojem Harris izvodi poznatu pjesmu “Cheers to the Beloved”. Tijekom izvođenja stihova, “Voljena je otišla u naručje drugoga”, uključio je značajnu poruku.

@oggynsta

Šteta 🤷‍♂️ #harisdzinovic

♬ original sound – Ognjen Topalović

Kako se pjesma bližila kraju, pjevačeva tiha razočarana izjava odjeknula je ne samo u pubu već i na raznim platformama društvenih medija, izazvavši snažnu reakciju.

U komentarima su ljudi izrazili svoje divljenje ovom čovjeku, nazivajući ga “kraljem” i izražavajući žaljenje zbog njegovih nesretnih okolnosti, koristeći riječi kao što su “jadan” i “šteta”.

BIOGRAFIJA

Nedavna objava razvoda Harisa Džinovića od njegove dugogodišnje partnerice Meline Džinović, nekadašnje Galić, mnoge je iznenadila jer su kroz 22 godine zajedničkog života uvijek djelovali kao zadovoljan i skladan par.

Početak njegovog puta u glazbenoj industriji dogodio se tijekom 1970-ih. Godine 1975. debitirao je izdavanjem svog prvog singla s pjesmama “Domovina” i “Želim tebe”. Godine 1981. udružio je snage s braćom Stevom, Brankom i Ljubomirom Pavlovićem i osnovao bend Sar e Roma. Njihov repertoar uglavnom se sastojao od romskih pjesama, a iste godine su predstavili svoj nastupni album pod nazivom “…Kao Cigani”. U idućih pet godina producirali su još dva albuma – “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme”.

Nakon toga Haris je krenuo u solo karijeru, otisnuvši se samostalno u glazbenu industriju. Godine 1989. njegov debitantski solo album “Ostariću, neču znati” postao je dostupan za kupnju. Uz naslovnu pjesmu, na albumu su se našle zadivljujuće pjesme kao što su “Sjećaš li se one noći”, “Ostavljaš me”, “Hladno je, grij me” i “Rano je za tugu” i druge. Dvije godine kasnije objavljen je još jedan album s pjesmama poput “Poznačeš me”, “Nek bude zlasta časa”, “Dajte vina, hoću lom” i još mnogo toga. Oba albuma su postigla široku popularnost, zavoljeli Harisa Džinovića publici širom bivše Jugoslavije.

Nakon početka sukoba u Bosni i Hercegovini, prvo se preselio u Austriju, a zatim u Francusku. Pariz je postao pozadina za njegov restoranski pothvat dok se on prepustio puštanju glazbe samo radi osobnog ispunjenja. Godine 2000. svoje vjerne obožavatelje obradovao je svježim albumom na kojem se nalaze pjesme „Ako možeš suzu pustiti“, „Laže mješ“, ​​„Koliko te želim“, „Opet se nađem u birtiji“. ,” i više.

  • Rođen 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović dolazi iz profesionalne obitelji. Njegov otac, Muhamed Džinović, radio je kao inženjer, dok se njegova majka, Hatija, bavila ekonomijom. Tijekom svojih godina formiranja, Haris je provodio dosta vremena sa bakom i djedom, razvijajući strast ne samo prema glazbi, već i prema sportu. Baveći se tenisom, atletikom i skijanjem, svoju pravu ljubav pronašao je u nogometu kojim se počeo baviti još u mladosti. Još u drugom razredu osnovne škole majka mu je poklonila harmoniku. Unatoč glazbenom utjecaju unutar svoje obitelji, Haris je sam naučio svirati. Po završetku srednje škole upisao je gimnaziju, gdje je otkrio svoj prirodni talent za sviranje klavira. Kako je počeo nastupati u školskoj dvorani, njegova posvećenost nogometu i klaviru počela je zasjenjivati ​​njegovo akademsko bavljenje.

Nastupajući u Sarajevu i na Jahorini, svoje prve honorare počeo je zarađivati ​​već sa 16 godina. Zbog brojnih neopravdanih izostanaka dva puta je izbačen iz škole, pa je upisao večernju nastavu kako bi uspješno maturirao.

U nedavnom intervjuu izrazio je svoju najveću fascinaciju nogometom. Unatoč tome, ponizno priznaje postojanje brojnih superiornih svirača, što ga navodi na zaključak da je njegova odluka da se bavi glazbom bila najbolja.