Sestre Ražnatović su se našle u uspješnim brakovima, posebno Bogdana. Dok se Nataša tek treba vjenčati, očekuje se da će to učiniti ove godine jer je već zaručena. Srednja sestra sretno je udana za Marka Šijana, a svekrva joj je igrom slučaja nitko drugi nego Goc Božinovsko.

Goca Božinovska, majka Bogdane Ražnatović, ima čvrst i nepokolebljiv stav kada je u pitanju drugi suprug njene ćerke. Obitelj Rodić, poznata po ljubavnoj vezi Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, kao i vezi Bojane i Mirka Šijana (sina Goce Božinovske), izazvala je veliku pozornost javnosti. Mediji su se posebno zainteresirali za obitelj Rodić iz Titela, posebno zbog velikog bogatstva koje posjeduju kao zemljoposjednici koji se bave poljoprivredom i peradarstvom.

Majke Bogdane Ražnatović, Bojana i Nataša, plijenile su pažnju javnosti neskrivenim ponosom na svoju uspješnu djecu. Jednako je intrigantno prihvaćanje slavnih zetova Danijele Rodić. Za razliku od njega, sin Goce Božinovske godinama je bio etiketiran kao nestašno dijete i često se suočavao s negativnim prikazima u medijima. No, kao svaka požrtvovana i nesebična majka, Goca je nepokolebljivo stala u obranu svog sina, gorljivo potvrđujući da je nesvakidašnja osoba koja se često susreće s izazovima na koje nije mogla utjecati.

Osim toga, Mirko bez problema izaziva divljenje svoje svekrve koja ga jako cijeni. Majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan uporno izražava svoje duboko divljenje prema svom zetu Veljku. Nedavno je otkrivena Mirkova izvanredna sposobnost za vodstvo, što pokazuje njegovu nepokolebljivu predanost poslu i njegovu vještinu u pridobijanju šire obitelji. Naime, već dulje vrijeme pomaže Bojaninoj rodbini u proizvodnji i distribuciji peradi.

Osim svojih napora u tvrtki, otišao je i dalje od toga udruživši se s Bojanom kako bi otvorili štand na Bajlonijevoj tržnici. Zajedno neumorno nastoje održati dobrobit svoje obitelji. Mirko je dao do znanja da se zalaže za pošten rad i da je uvijek spreman pomoći svojim bližnjima. Međutim, treba napomenuti da on nije formalno zaposlen u tvrtki ženinih roditelja. Zaista sam zadivljen izuzetnom predanošću i nepokolebljivom radnom etikom koju su pokazali moj svekar i svekrva.

Još nisam susreo pojedince s tako izvanrednim kvalitetama i neusporedivom predanošću. Bez napora prolaze kroz svaki izazov koji im se nađe na putu, a ja sam uvijek tu da ponudim pomoć kad god im je potrebna. Sin Goce Božinovske izražava duboku zahvalnost za nepokolebljivu podršku i pomoć koju prima od svoje majke u odgoju njihove djece.

Bogdana Ražnatović, porijeklom iz Titela, pripada vrlo cijenjenoj srpskoj obitelji, ali pridaje veliku važnost očuvanju svoje privatnosti kada je medijska pažnja u pitanju. Njezino obiteljsko podrijetlo vrti se oko uzgoja peradi i trgovine, a ona je aktivno pomagala ocu na njihovom štandu dosta vremena prije nego što je prešla na uredsku ulogu. Ovo praktično iskustvo pokazalo se neprocjenjivim jer je oblikovalo njezinu stručnost u tom području. Valja naglasiti da odluku njezinih roditelja da je zaposle nije imala samo obiteljska veza, već i činjenica da je Bogdana uspješno završila studij računovodstva i financija na Visokoj poslovnoj školi.

Za razliku od njezine braće i sestara, Bojana i Nataša odlučile su se za visoko obrazovanje. Bojana je uspješno završila studij Pravnog fakulteta, dok je Nataša specijalizirala medijski menadžment. Valja napomenuti da se Veljko, iako je prvotno završio privatni fakultet u Banjoj Luci, odlučio posvetiti boksu nekoliko godina. Mirko je, bez sumnje, jako cijenio svekra i punicu. Oduševljeni su kad vide da su njihove kćeri ostale nepromijenjene otkako su se udale i nastavljaju doprinositi obiteljskom poslu. S druge strane, zetovi su nadmašili sva očekivanja koja su im se postavljala.