Glumica Lidija Vukićević, poznata po ulozi Violete Popadić u seriji “Bolji život”, koja joj je donijela slavu i prepoznatljivost, i danas privlači pažnju svojim izgledom. Iako je prošlo mnogo vremena od emitiranja serije, mnogi primjećuju da Lidija izgleda gotovo isto kao i tada, sugerirajući da ne stari.

Lidija otkriva da ne slijedi posebne dijete, ali ima nekoliko trikova koji joj pomažu u održavanju vitke figure. Njezin aktivni način života, obilje poslovnih obveza i angažman u predstavama doprinose tome da se stalno kreće i bude u formi.

Kada je riječ o njezi kože, Lidija je dosljedna u korištenju kreme za lice i tijelo prije spavanja, a u slobodno vrijeme preferira minimalnu šminku – puder, karmin i rumenilo. Što se tiče održavanja figure, ističe kako ne posjećuje teretanu, već vežba kod kuće već 15 godina. Njezin režim vježbanja uključuje vježbe na podu poput trbušnjaka i leđnjaka, koji traju svega pet minuta. Naglašava da ne voli predugo vježbati jer ne podnosi grčeve na licu i tijelu.

Kada je riječ o prehrani, Lidija se uvijek pridržavala zdrave prehrane i uvijek je slušala svoje tijelo. Iz ishrane je izbacila gluten, meso i slatkiše, a jedini kolač kojem ne može odoljeti je – koh. Svoj pristup prehrani temelji na osluškivanju vlastitih potreba i preferencija, a to joj pomaže da se osjeća dobro u vlastitoj koži i zadrži vitku figuru koju mnogi divljenjem gledaju.