Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, ove godine je napunila 84 godine, ali i dalje radi i drži koncerte. Tokom svoje duge i bogate karijere, Lepa je mnogo radila i dosta zaradila. Dobro upućeni kažu da poseduje nekoliko nekretnina, restoran i ušteđevinu. Takođe, korisnica je nacionalne penzije.

  • Pjevačica, koja iza sebe ima povijest višestrukih brakova i ostala bez djece, izazvala je znatiželju kod mnogih u vezi sa sudbinom svog imanja. Kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, poduzela je proaktivan korak sastavljanja oporuke.Kako prenosi Informer, Lepa je otkrila da je napisala testament u kojem izjavljuje da će svom rođaku Radisavu ostaviti sve svoje stvari koje je skupila tokom 50 godina karijere.Pjevačica je u oporuku unijela intrigantan uvjet posebno za svog rođaka.

Ako bih ja umrla prije moje voljene mačke Maze, u testamentu piše da brigu o njoj preuzima moj nećak Radisav. Mora joj pružiti najveću brigu, obasipajući je privrženošću, a zauzvrat će naslijediti svu moju imovinu koju sam nakupio tijekom života. Pojedinosti ovog dogovora su dokumentirane i sigurno ih čuva moj odvjetnik od povjerenja. Poznata pjevačica Lepa Lukić otvoreno je progovorila o svojoj odluci da nema djece, otkrivši da je odavno prevladala sve brige i nedoumice po tom pitanju.

U dobi od 25 godina donijela sam tešku odluku o pobačaju. Nažalost, nakon toga uslijedile su dvije izvanmaternične trudnoće, zbog kojih na kraju nisam mogla zatrudnjeti. Unatoč boli i izazovima, našao sam utjehu u prihvaćanju svoje sudbine. Sada imam voljenu mačku koju njegujem kao svoju kćer. To je osobno putovanje koje sam držao za sebe više od 55 godina, ali danas se osjećam prisiljenim javno podijeliti svoju priču.

Gledajući unatrag, shvaćam da je prekinuta trudnoća bila u ranoj fazi, jedva da je i nastala. Mnoge se žene podvrgavaju sličnim zahvatima i nakon toga imaju više djece. Međutim, u mom slučaju nisam bio svjestan mogućih posljedica. Nikada neću sa sigurnošću znati je li pobačaj odigrao ulogu u mojoj nemogućnosti ponovnog začeća. Nitko me tada nije obavijestio o takvim mogućnostima.U našoj galeriji možete vidjeti zanosnu i vrlo traženu pjevačicu Lepu Lukić koja je bila poznata po svojoj izuzetnoj ljepoti.

bonus tekst:

U tišini noći, kada grad utone u san, ulice postaju puste, obavijene misterioznom atmosferom koja otkriva svoju čaroliju samo onima koji se usuđuju lutati pod svjetlucavim svjetlima uličnih svjetiljki. Sjene se povlače poput tajanstvenih putnika, dok se zvuk koraka gubi u daljini. Noć je kao čarobno platno na kojem se iscrtavaju priče i snovi, dok se umorne duše povlače u svoje kutke tišine.

Udaljeni zvukovi automobila povremeno probijaju tišinu, podsjećajući na pulsiranje života koji nikada ne prestaje, čak ni u najmirnijim trenucima. Svjetlosti iz udaljenih prozora bacaju svoje svjetlosti na pločnike, stvarajući mozaik sjaja i sjene koji pleše u ritmu noćnog disanja grada.

I dok neki sanjaju snove koji lepršaju poput leptira u proljetnom vjetru, drugi lutaju ulicama tražeći odgovore na pitanja koja se gube u dubinama njihove duše. Noć je poput tihe svjedokinje svih tajni i želja, pružajući utočište onima koji traže utehu u njenom naručju.

Tako prolazi noć, neumoljivo, ali istovremeno nevjerojatno lijepo, ostavljajući iza sebe tragove svoje prolaznosti u obliku sjećanja i trenutaka koji će zauvijek ostati urezani u srca onih koji su imali privilegiju iskusiti njen čarobni zagrljaj.