– Ksenija Pajčin je definitivno pjevačica, koja nikada nije pokazala svoj puni potencijal do kraja. Svemu tome je doprinjeo njen tadašnji deško Petar Kapisoda, koji ju je ubio u njihovom zajedničkom stanu u kojem su živjeli.

U nedavnom je intervjuu Nebojša Tubić Žabac, žilavi poduzetnik koji je šetao ulicama Beograda tijekom 1990-ih i nekoć bio u ljubavnoj vezi s pjevačicom Gocom Božinovskom, otkrio dosad neotkrivene aspekte života Ksenije Pajčin, otkrivši da su bili u vezi prilično dugo. razdoblje. Tubić je ispričao potresan događaj u kojem je Kseniju Pajčin brutalno seksualno zlostavljala grupa od pet osoba na Voždovcu kada je imala oko 18 godina.

Ovo potresno iskustvo nanijelo joj je duboku traumu, zbog čega nije mogla vjerovati niti se osjećati ugodno u blizini muškaraca. Tubić je nadalje otkrio da se Ksenija nakon toga povezivala s glazbenom grupom Dak, uz osobu zvanu Dača, koja je slovila za pristojnu osobu. No, važno je napomenuti da Ksenijin angažman u grupi nije imao nikakve veze s njezinim pjevačkim sposobnostima. Prisjećajući se njihove romanse, Žabac se prisjetio njezine zanosne ljepote i talenta za izvođenje. Kad god bi se dotjerala i izašla na pozornicu, svi u prostoriji bi ostali u čudu, ispustili bi naočale i petljali tražeći klikere u svojim džepovima.

Unatoč zanosnom izgledu, Žabac je mislila da će se baviti manekenskom karijerom, no žarko je odlučila postati pjevačica. “Bili smo kao dio plana, a kad se zaljubi, padne skroz. Doveo sam je na nastup u Sremsku Mitrovicu. Bilo je to u vrijeme kada su role bile u modi. Obula je role i neke Doveo sam sa sobom i drugu djevojku koja je svirala klavir, a onda je Ksenija insinuirala da imam neki dogovor s pijanistom, iskočila je iz auta na prijelazu. o pokojnoj pjevačici koja je tragično izgubila život 16. ožujka 2010.

Njezin dečko Filip Kapisoda odgovoran je za njezinu smrt prije nego što si je oduzeo život. Leontina je krajem devedesetih bila u ljubavnoj vezi s Nenadom Radujevićem, koji je otkrio da je Marko Milošević gajio jake osjećaje prema pjevačici. Marko se nekako uspješno snalazio u ovoj situaciji, a Tubićeva tvrdi da je bila u vezi sa sinom Slobodana Miloševića. U jednom trenutku Marko Milošević uživao je u društvu Leontine Vukomanović. Međutim, njegova se pažnja brzo okrenula jer je primijetio da druge žene pokazuju interes za njega, vjerojatno zbog njegovog statusa predsjednikova sina. Na to je Leontina odgovorila:

  • “Nikad se ne zna tko je tko kod vas.” Ubrzo je na red došla i proslava Leontininog rođendana koja se održala u jednom beogradskom hotelu. Osobno mi se obratio Marko Milošević i pozvao me da se uključim u zabavu prema njoj, ispričao je Tubić. Marko Milošević odlučio se na jedinstvenu i nezaboravnu gestu. Kupio je živo pile i pažljivo ga upakirao uz najnetalentiranije trubače koje je mogao pronaći na autobusnom kolodvoru, kao i tri stripera u pohabanoj odjeći. Sve je to potom smješteno u luksuznu bijelu limuzinu. U pratnji Vlade Trefa i mene, Marko je stigao u hotel gdje se odigralo jedno pravo kulturno iskustvo. Čim su ovi divlji pojedinci stupili na scenu i počeli se miješati sa svojim poderanim trakama tkanine… postalo je službeno – dar Marka Miloševića.

Primateljica nije mogla obuzdati emocije i briznula je u plač kada je otvorila paket i otkrila piletinu. Poput mnogih ozloglašenih osoba tog doba, Žabac je imao značajan broj sljedbenika među ženama. S pjevačicom Gocom Božinovskom, kako tvrdi, održavao je dugogodišnju ljubavnu vezu, a imao je i veze s pokojnom Ksenijom Pajčin te hrvatskom pjevačicom Doris Dragović. Žabac je ispričao događaj kada je Zoran Šijan izbacio Gocu i njezino dvoje male djece nakon što je otkrila njegove prijevare. Osim toga, tvrdio je da je Ceca bila u vezi s poznatim rukometašem, kojeg je krila od Arkana dok je razmetala njihovu aferu.