Tekst govori o popularnoj dijeti nazvanoj liposukcijska dijeta koja je navodno pomogla slavnim ličnostima poput bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da izgube kilograme. Ova dijeta postaje sve popularnija među javnim ličnostima poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Belucci i Penelope Cruz.

Dijeta se sastoji od konzumiranja mesa, ribe, jaja, sira, mliječnih proizvoda, svježeg voća i povrća, s umjerenim unosom masti i strogo zabranjenim šećerom. Dan se obično započinje limunadom, a obroci uključuju lagani doručak poput omleta sa sirom ili smoothieja, te hranljiv ručak s mesom i salatom.

DODATNO:

Stil odevanja
Način na koji se žena oblači može značajno uticati na to kako će je muškarci percipirati. Na primer, neke žene koje se oblače u modernoj, trendi odeći mogu delovati mnogo mlađe nego što zaista jesu, dok one koje se oblače konzervativno ili nose klasične komade odeće mogu delovati starije.


Način na koji žena nosi šminku takođe može uticati na to kako će je muškarci percipirati. Preterano korišćenje šminke može delovati napadno i može stvoriti utisak da žena pokušava da sakrije svoje godine ili da izgleda mlađe nego što zaista jeste.

Ponašanje i stav
Ponašanje i stav takođe igraju važnu ulogu u tome kako će muškarci gledati na ženu. Samopouzdana i samosvesna žena koja ima pozitivan stav može delovati atraktivno i privlačno bez obzira na svoje godine. S druge strane, žena koja deluje nesigurno ili koja se ponaša kao da je starija nego što zaista jeste može delovati manje privlačno. Stoga je važno da žena radi na svom ponašanju i stavu kako bi ostavila pozitivan utisak na muškarce.