– Prije samo dva mjeseca preminuo je možda i najpoznatiji mosni reator iz Italije, Roberto Kavali. Njegovi modeli se nose širom svijeta, a ono što interesuje sve, jeste šta se desilo sa njegovim milijardama koje je naslijedio…

 

Smrt Roberta Cavalija, istaknute osobe u modnoj industriji, i dalje je izvor tuge. U travnju ove godine mirno je napustio ovaj svijet unutar granica vlastitog doma, nakon dužeg razdoblja bolesti. Uz njega je bila Sandra, njegova djevojka, koja im je prije samo godinu dana rodila sina. Nažalost, Sandrini izgledi da dobije bilo kakav novac čine se malima, jer se čini da jedino pravo na sina ima preko Roberta.

Sandra se našla u nepovoljnijem položaju jer su sva sredstva dodijeljena njegovoj supruzi Evi Diringer i njihovoj djeci. Njegovoj udovici i djeci u nasljedstvo je ostavljen znatan iznos od 470 milijuna. Na izboru za Miss Universe, na kojem je Eva sudjelovala kao 17-godišnja natjecateljica, Robert je kao član žirija doživio ljubav na prvi pogled. Nakon završetka školovanja, Eva je krenula na put u Firencu kako bi se ponovno susrela s Robertom, svojim voljenim prijateljem. Ovo ponovno okupljanje pokazalo se vječnim jer su izmijenili zavjete i postali muž i žena 1980. godine. Tijekom svoje veze Eva i Robert bili su blagoslovljeni radošću podizanja troje djece zajedno.

Bila je to veza koja je ostala neprekinuta sve do Kavalijeve smrti. Eva je bila svjesna i podržavala Robertov odnos sa Sandrom, njegovom 15-godišnjom djevojkom, što dodaje zanimljivu dinamiku njihovoj situaciji. Eva, za razliku od Sandre, ne samo da je osigurala Roberta, već je stekla kontrolu nad njegovim poslovnim pothvatima. Priča se da je vješto upravljala svim aspektima poslova Roberta Cavalija, zbog čega nije iznenađujuće da će ona biti prava primateljica njegovog bogatstva. Na koji su se način Roberto Kavali i Sandra susreli i povezali? Sanda, koja je rođena u Švedskoj 17. veljače 1985. godine, karijeru u modnoj industriji započela je u mladosti. U dobi od 14 godina, njezina prepoznatljiva ljepota – koju karakteriziraju upečatljive velike plave oči i rijetka kombinacija smeđe kose, neuobičajene u nordijskim zemljama – privukla je pozornost skauta iz renomirane francuske modne agencije.

Tijekom svoje karijere osvojila je brojna priznanja uključujući titule kao što su Miss EU, Miss bikini svijeta, Miss Hawaii, te naposljetku okrunjena titulom najljepše žene u Švedskoj. Osim toga, imala je priliku krasiti stranice Playboya kao model. Dokazi o njegovoj sadašnjoj popustljivosti mogu se provjeriti kupnjom koju je obavio prije tri godine. U to je vrijeme poznati modni dizajner odlučio svojoj djevojci pokloniti privatni otok u Švedskoj s raskošnom vilom. Naime, Roberto je kupio vikinšku utvrdu iz 11. stoljeća, koja se nalazi na ovom ekskluzivnom otoku, za vrtoglavu svotu od 3 milijuna eura.

U izvanrednom preokretu događaja, Sandra Nilson pojavila se kao ponosna nova vlasnica otoka koji se nalazi u blizini Stockholma, unutar njezine vlastite domovine. Osim ostataka vikinške utvrde, otok se može pohvaliti i sjajnom vilom s četiri spavaće sobe, prostorom za lov, bazenom i golf terenom. Nadalje, bivša manekenka ima luksuz uživati ​​u nesputanom trčanju po uređenim stazama dugim 1,5 km, dok se otok može pohvaliti privatnim pristaništem opremljenim trajektom za 10 osoba. Putevi Kavali i Sandre ukrstili su se 2010., a prema izvješćima u vezi su od 2014.

Kavali je izrazio da je otkrio osjećaj mira sa Sandrom, koja mu služi kao inspiracija i jedina prava ljubav. Par se ne uznemirava zbog bilo kakve razlike u godinama. Njihovu ljubav oličava sin Đorđo koji je rođen godinu dana prije očeve prerane smrti i dobio očevo ime. U intervjuu za Daily Mail, Sandra je izjavila da je Kavali jedina osoba koja joj donosi sreću i zadovoljstvo, ističući da su trenuci koje dijeli s njim bez premca u svojoj ljepoti. Prijateljski odnos između Sandre i Eve bio je vidljiv tijekom sprovoda Roberta Cavalija, jer su obje žene bile prisutne.