– Cijela svjetska sportska javnost, sa velikom pažnjom prati šta se dešava u Rimu povodom incidenta u kojem je učestvovao najbolji teniser svijeta. Podsjećamo, Novak Đoković je nakon meča pogođen sa flašicom u glavu, a mi danas govorimo o čovjeku koji ga je i pogodio sa tribina. 

Teniska zajednica sinoć je ostala u šoku kada je objavljena vijest da je Novak Đoković udaren bocom u glavu nakon svog prvog meča u Rimu. Zbog lakše ozljede koju je zadobio na tom događaju, srpski as se našao u bolnici. Putem platforme Instagram, Mario Feri je objavio svoju prisutnost, hrabro se nametnuvši kao glavni um iza skandala neviđenih razmjera koji je odjeknuo u cijeloj teniskoj zajednici. Videosnimke otkrivaju neočekivani obrat – suprotno uvriježenom mišljenju, Mario nije odgovoran za ovaj incident, što je mnoge ostavilo u nedoumici.

  • Mario Feri izrazio je želju da se ispriča za incident koji se dogodio na turniru u Rimu nakon Đokovićevog meča. Pojasnio je da mu je boca vode slučajno iskliznula iz ruke i pala na Đokovićevu glavu. Unatoč špekulacijama da je to bilo namjerno, Feri je istaknuo da se radilo isključivo o nesretnom slučaju. Prema Ferijevim riječima, on nije namjerno gađao bocom srpskog tenisača. Nažalost, ovakve pojave nisu neuobičajene. Najviše brinem za njegovu dobrobit i ispričao sam mu se. Neophodno je pojasniti onima koji vrijeđaju da je ovo nenamjeran čin, puki slučaj.

Trenutno nevezan, Mario je vješt nogometaš koji je tijekom svoje karijere imao priliku pokazati svoje talente u raznim klubovima. Među njegovim značajnim nastupima, krasio je teren u Jordanu, predstavljajući Al Faisal, i na Sejšelima, gdje je nosio boje Cote d’Ora. Osim toga, ostavio je trag iu Indiji iu San Marinu, igrajući za United odnosno Tre Fjori. Sa značajnim brojem pratitelja na Instagramu, stekao je značajnu popularnost na internetu, što ga čini prikladnijim za ulogu influencera, a ne nogometaša. 2022. godine, tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, dospio je u središte pozornosti zbog upletenosti u više skandala.

Naime, tijekom utakmice Portugal – Urugvaj zapaženo je ušao na teren noseći zastavu duginih boja koja simbolizira LGBTQ+ pokret. Osim toga, nosio je majicu koja zagovara očuvanje Ukrajine i drugu majicu koja pokazuje podršku osnaživanju iranskih žena. Srbijanski tenisač Novak Đoković nakon meča s Muteom u Rimu nažalost je zadobio ozljedu glave kada ga je slučajno udarila boca, a mi vas podsjećamo na ovaj incident. Nakon što je zadobio posjekotinu koja je krvarila,

Đoković je odmah prebačen u ambulantu na liječenje i zašivena mu je rana. Oko ovog skandala vrti se središte razgovora unutar teniske zajednice, a današnji dan obilježio je prvi javni istup srpske teniske zvijezde nakon tog događaja. “Đoković je prepraćen u svoj hotel, a čini se da je njegovo stanje zadovoljavajuće. Iako je vidno uznemiren, čini se da je dobrog zdravlja”, izvijestio je Katapano. Vlasti su trenutno u procesu identifikacije osobe odgovorne za ovaj konkretan događaj, kako je naveo. Incident nas je duboko uznemirio i aktivno nastojimo identificirati odgovornu osobu i shvatiti temeljne okolnosti.

Policajci su izašli na mjesto događaja i raspitivali se za sve bitne detalje, no nažalost, počinitelj je već bio otišao. Pomno pregledavamo sve dostupne video snimke i perspektive kamere u nastojanju da utvrdimo sveobuhvatno razumijevanje događaja. Podsjećamo da je svoje mišljenje nakon nemilih događaja u Italiji iznio i Novak Đoković. Novak je izrazio zahvalnost na porukama zabrinutosti i uvjerio sve da je incident bio samo nesretan slučaj. Prenio je da se osjeća dobro i da se trenutno odmara u hotelu, a za ugodu koristi oblogu od leda. Novak je zaključio napomenuvši kako se veseli vidjeti sve u nedjelju.