– Za danas smo vam spremili dva jako zanimljiva teksta a prvi od njih je povezan sa možda i najpoznatijim svjetskim modnim dizajnerom Robertom Kavalijem. On je bio poznat kao veliki osobenjak, a poznato je da je za života uvijek bio lud za puno mlađim ženama. Slijedi i priča o tome.

Poznati modni tajkun Roberto Kavali preminuo je u 83. godini života, ostavivši iza sebe bogatstvo u punom smislu te riječi. Tri najvažnije veze u njegovom životu dale su mu šestero djece, a mnogi se pitaju tko će naslijediti njegovo ogromno bogatstvo.

  • Prva na natjecanju mora biti Sandra, koja je bila 45 godina mlađa od njega i voljela ga je do smrti. Cavalli se prije smrti pobrinuo za financijsko osiguranje svoje odabranice te joj dao vrlo vrijedan dar. Drugim riječima, modni tajkun, čija se neto vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara, poklonio je vikinško uporište iz 11. stoljeća na privatnom otoku u Švedskoj, koje je koštalo 2,5 milijuna funti. I tako je Sandra Nilson, 45 godina mlađa od svog odabranika, postala nova vlasnica otoka u svojoj domovini nedaleko od Stockholma.

Mediji su dalje isticali da se na otoku nalazi vila s četiri spavaće sobe, lovačka kuća, bazen, ostaci vikinške utvrde i golf igralište.

Roberto je u jednom trenutku naglasio kako mu je djevojka pokazala koliko ga voli i stalno mu pomagala kada je trebalo, navodno mu čak i mijenjala pelene.

Dizajner je prošle godine dobio sina kojeg je po ocu nazvao Đorđo. “Ova beba je rođena prije tjedan dana u Firenci i nevjerojatna je i bilo je stvarno uzbudljivo vidjeti ga čim se rodio. Zove se Đorđo, baš kao i njegov djed, moj otac, kojeg su nacisti strijeljali 1999. .. masakr u Cabrilli dogodio se kad sam imao četiri godine,” rekao je Roberto za magazin Novella 2000. godine.

Modna magica udavala se tri puta i imala šestero djece. Iz prvog braka sa Silvanellom Giannoni dobio je sina Thomasa i kćer Cristinu, dok je s drugom suprugom Evom Marijom Du Neil dobio troje djece: Robertu, Rachel i Daniela. Također su kružili kao obiteljsko nasljeđe.

Bonus tekst:

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Woody Allen i Mia Farrow bili su jedan od najmoćnijih parova u Hollywoodu. Nakon što su počeli hodati 1980., Feru je glumio u 13 filmova slavnog redatelja. Ipak, iako su Allen i Farrow blisko surađivali, uglavnom su živjeli odvojene živote. Kad se par prvi put upoznao 1979., Farrow je bila razvedena sa sedmero djece. (Mia je udana za skladatelja Andrea Previna i ima tri biološka sina, tri posvojene kćeri i jednog posvojenog sina).

No kako Allena nije zanimalo odgajanje djece, par je odlučio živjeti u odvojenim stanovima s obje strane njujorškog Central Parka. Godine 1984. Feru je zaprosio Alenu i dobili su biološko dijete. – Rekao je: “Da, neću se buniti, ali morate shvatiti da nemam interesa za ovo dijete, pa će ona biti u potpunosti odgovorna za vas financijski i u svakom pogledu” – tvrdio je Feru u slučaju Allen protiv Ferrua .

Nakon što je imala poteškoća sa začećem, Feru je predložila posvojenje.

– Rekao je da ako to učinim neće pokvariti naš odnos, ali nije htio imati ništa s tim. Mislila sam… to je pošteno – prisjetila se. Ali Alen je imao konkretan zahtjev, navodno je rekao Miji: – Možda bih bio ljubazniji da se radi o djevojčici plave kose. Pitam se je li mu stalo do toga da ja pokušavam pronaći takvu djevojku. Možda će je voljeti – rekao je Feru.

Godine 1985. Mia je usvojila djevojčicu Dylan Ferro. Od tada je Alan počeo provoditi više vremena sa svojom djecom.

– Ubrzo sam shvatio da je ova djevojčica divna i sve sam više držao [Dylan] u rukama, igrao se s njom i potpuno se zaljubio u nju i bio oduševljen što sam joj otac – piše u Allenovoj autobiografiji iz 2020. godine “Stvaranje nečega iz ničega”. U siječnju 1992. Mia Farrow otkrila je golišave fotografije Vudija i njezine posvojene kćeri Sunji. Bilo je jasno da otac ima vezu s posvojenom kćeri, što je bio dovoljan razlog da glumica prekine s redateljem.

Godine 1997. oženio se 35-godišnjom Korejkom koja je postala njegova posvojena kći i nakon skandala s fotografijama više nikada nije razgovarala s majkom Mijom Farrow.

  • – Ne očekujte da će spavati s vašom kćeri na leđima. – Ne mogu kriviti Sun Ji za sve što se dogodilo u njihovoj romansi. Bila je samo sramežljivo dijete i sve se to dogodilo u našem domu. Za to mora preuzeti punu odgovornost. – Otpočetka sam poticala njihovo prijateljstvo, ali ne očekujete da će partner spavati s vašom kćeri iza vaših leđa – rekla je Mia Ferru koja je i danas u šoku 30-godišnjom romansom. Očekivano, Alan tvrdi da je Mia sve izmislila.

Uz to, rekao je u intervjuu da optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu utemeljene na stvarnim činjenicama i da ih je, kako je rekao, izmislila Dylanova majka Mia, iz bijesa zbog raspada njihove dugogodišnje veze.