Srbija će sredinom lipnja imati zadovoljstvo ugostiti dolazak Kim Kardashian. Prema dobro obaviještenom izvoru, svjetski poznata reality zvijezda u Beograd će krenuti u pratnji djece. Primarni cilj njezina posjeta je svečano otvaranje prve poslovnice njezine modne kuće u našem gradu. Osim toga, Kim će uveličati veliku proslavu u njezinu čast na prestižnom mjestu.

Kim je sa sinovima Sejntom i Psalmom u Beograd stigao iz Njemačke, tačnije iz Gelsenkirchena. Cilj njihovog dolaska je prisustvovanje Europskom prvenstvu, posebice utakmici naše reprezentacije Srbije protiv Engleske 16. lipnja. Djeca su strastveni pratitelji Premier lige i engleskih nogometaša. U Kimovoj pratnji je cijela njegova pratnja, a na beogradsku zračnu luku sletjet će svojim privatnim zrakoplovom “Kim jet” koji je prije nekoliko godina nabavljen po nevjerojatnoj cijeni od 150 milijuna dolara. Njihov smještaj za vrijeme boravka bit će predsjednički apartman u jednom od najuglednijih hotela u glavnom gradu. Naš izvor potvrđuje da će oni ovdje biti ukupno dva dana.

Kim će, osim osobnog osiguranja, biti u pratnji danonoćnog osiguranja kako bi se osigurala njezina sigurnost tijekom posjeta Beogradu. Svrha njezinog posjeta je proslava otvaranja prve trgovine njezine modne marke na ovim prostorima, koja će se nalaziti u trgovačkom centru. Iste večeri u njenu čast, doznaje nas naš izvor, bit će upriličen veliki party na kojem će prisustvovati ugledna estradna lica s A-liste naše zemlje. Ovo su posebni zahtjevi koje je Kim zatražila od organizatora kako bi osigurala uspjeh svog posjeta.

Kada su u pitanju mjesta koja želi istražiti u Srbiji, starleta ima specifične preferencije.

Tokom boravka, Kim je izrazila želju da poseti Hram Svetog Save, koji je videla na fotografijama i smatrala očaravajućim. Spomenula je i svoje zanimanje za istraživanje Kalemegdana i priobalnog područja. Osim toga, Kim je uputila posebne zahtjeve organizatorima, uključujući osiguranje zasebnog izlaza za hotelsko osoblje i dostupnost deset različitih automobila kao mamaca za izbjegavanje nemilosrdnih paparazza. Naglasila je koliko je važno imati bukete svježeg cvijeća u svom stanu u svakom trenutku i tražila da joj se obroci dostavljaju u sobu. Naš izvor zaključuje da Kim nakon boravka u Beogradu ide u Pariz na muški i ženski Tjedan visoke mode.

Vrijedi napomenuti da je Kardashian ranije putovala u Srbiju. Kako prenose mediji, ona je 2017. u pratnji ekipe Travel channela tajno boravila u našoj zemlji kako bi istražila prirodni rezervat Uvac. Turistička organizacija Sjenice omogućila im je posjetu jer su snimili program koji je predstavio ovaj kraj. Tijekom boravka ovdje, Kim je izrazila svoje divljenje zadivljujućim prirodnim krajolicima i uživala u ukusnoj srpskoj kuhinji.

BIOGRAFIJA

Rođena u Los Angelesu 21. listopada 1980., Kim Kardashian odgojili su otac, Robert Kardashian, odvjetnik, i majka, Kris Jenner, poslovna žena. Njezino nasljeđe uključuje armensko, škotsko i nizozemsko podrijetlo.

Odrastajući na Beverly Hillsu, Kim je djetinjstvo provela u krilu luksuza. Obitelj Kardashian, koju čine Kim, njezin brat Rob i njezine dvije sestre Kourtney i Khloe, doživjela je poprilično uspona i padova. Međutim, tragedija se dogodila u mladosti kada su Kimini roditelji donijeli tešku odluku o raskidu braka kada je ona imala samo 9 godina.

Nakon raspada braka svojih roditelja, Kris Jenner sklopila je brak s bivšim sportašem Bruceom Jennerom. Posljedično, Kim je dobila tri polubraće, Bartona, Brandona i Brodyja Jennera, kao i polusestru po imenu Casey Jenner. Osim toga, dobila je dvije polusestre, Kendall i Kylie Jenner.

Tijekom srednje škole, Kim je započela svoj profesionalni put u očevoj tvrtki Movie Tunes Advertising. Obitelj Kardashians postala je poznata televizijskom serijom “U korak s Kardashianima”, koja je debitirala 2007. godine.

Tijekom svojih mladih godina, Kim je ukrstila puteve s Paris Hilton zahvaljujući zajedničkom poznaniku, da bi na kraju preuzela ulogu njezine asistentice. Međutim, oko 26. godine života našla se usred skandala seksualne prirode.

Ukradeni snimak koji prikazuje Kiminu romantičnu vezu s pjevačem Rayom J-om, njezinim tadašnjim partnerom, brzo je kružio internetom, razotkrivajući njihov eksplicitni susret. Važno je napomenuti da je u početku mislila na izmišljenu raspravu.

U iznenađujućem obratu događaja, Kim Kardashian pokrenula je pravni postupak protiv tvrtke zbog pokušaja objavljivanja eksplicitnog sadržaja na DVD-u, ali je time nenamjerno potvrdila legitimnost materijala. Tijekom intervjua, poznata zvijezda otvoreno je izrazila svoj stalan sram zbog ovog skandaloznog incidenta.

Kim je zajedno sa svojom obitelji sudjelovala u reality showu “Keeping Up with the Kardashians” u listopadu 2007. Usporedo se bavila raznim drugim pothvatima. Sljedeće godine krasila je ekrane gledatelja u vrlo hvaljenom televizijskom programu “Ples sa zvijezdama”.