Majka Kije Kockar povećala je usne i operisala kapke.Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, takođe je bila učesnica rijalitija “Zadruga”, u kome je, kao i njena ćerka, odnela pobedu. Nakon pobede, povukla se iz javnosti.

  • Unatoč početnom otporu, majka Kije Kockar na kraju je popustila pred čarima estetske kirurgije. No, na društvenim mrežama osvanula je njezina fotografija nakon operacije koja je ponovno osvanula i otkrila da je Nadica povećala usne, a navodno je i operirala kapke.

    Primjetan je pomak u primjedbama o njezinoj nedavnoj transformaciji, a brojni pojedinci izražavaju uvjerenje da je nepotrebnim izmjenama narušila crte lica. Unatoč tome što je nakon pobjede u “Zadrozi” izjavila da će joj život ostati nepromijenjen, čini se da se ipak odlučila na promjene, posebice u svom fizičkom izgledu.

Nakon trijumfa, Nadica je izrazila želju da ispuni san svakog konobara – otvori restoran opremljen sa samo četiri stola i pregršt stolica. Gorljivo je objavila svoju namjeru da nastavi svoju ulogu konobarice, srdačno pozdravljajući goste i odvodeći ih do njihovih stolova. Nadica je ispričala i da su i ona i Kija oduvijek bile vrijedne osobe, da su se prije sadašnjeg uspjeha bavile raznim zanimanjima. Novac im, međutim, nikad nije bio primarni fokus. Nadica je istaknula snažnu vezu koju dijeli s kćeri Kistinom, istaknuvši njihov blizak odnos tijekom njihova putovanja.

Putem svog Instagram profila, Kija je jednom prilikom podijelila djelić izgleda svoje majke u 21. godini.U emisiji “Magazin In” Nadica je podijelila iskustvo svoje majke kroz razne nedaće zbog nedostatka financijske stabilnosti i stambenog prostora. Slično se i sama Nadica suočila s patnjom zbog duboke ljubavi prema ocu svoga djeteta. Dok njena kćerka Kija nije direktno patila, ali je nailazila na izazove u životu i šutke ih je podnosila iz ljubavi. Nadica je objasnila da kao žene često podnose određene situacije i osjećaje ljubavi koji nisu blagotvorni.