– Duško Tošić u Srbiji nikad aqneće biti toliko poznat kao fudbaler, nego kao suprug od Jelene Karleuše. U neku ruku oni su srpski David i Victoria Beckham, ali im brak nije niti blizu tog braka. Podsjećamo, prošlo je već 4 godine od kako oni više i ne žive zajedno, jer se Jelena upustila u ljubavnu avanturu sa Ognjen Vranješom.

Fotografija Duška Tošića koja se jučer pojavila na Instagramu izazvala je veliki odjek. Povod je bila proslava četrdeset trećeg rođendana njegove sestre Katarine, koju je bivši nogometaš želio podijeliti s javnosti. Na fotografiji su nasmijani i zagrljeni u avionu proveli sretan trenutak.

Tošić je svojoj sestri od srca čestitao rođendan i podijelio fotografiju na svom profilu, a Katarina ju je podijelila i na svom Instagramu. Veza između Dusca i Catarine je jaka i poznata, njihova ljubav i poštovanje su očiti. Blagdane često provode zajedno u obiteljskom okruženju, a tu toplinu prenose i na svoju djecu.

  • Tijekom životnih izazova, Catalina je uvijek bila uz svog brata, podržavajući ga u dobrim i lošim danima, uključujući i turbulentne trenutke tijekom njegovog razvoda. Iako Dusco danas uspješno usklađuje nogometnu i trenersku karijeru, svoje korijene nikada nije zaboravio. Slobodno vrijeme često provodi s majkom u rodnom Orlovatu i posjećuje sestru Katarinu koja s obitelji živi u Zrenjaninu.

Katarina Prodanović nekada je bila bliska s Jelenom Karleušom, s kojom je dijelila odmore i druge trenutke, no nakon Duškovog razvoda te su veze izgleda prošlost. Inače, nije tajna da se nogometaš Duško Tošić nastoji kloniti kamera i svaki slobodan trenutak provesti s obitelji.

Ni slava i popularnost koju je stekao nisu ga zaboravili odakle je, zbog čega ga često možemo vidjeti u rodnom gradu, gdje ima svoj mir.

Tošić se danas na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj ga vidimo kako ovaj topli aprilski dan provodi u selu Orlovat kod Zrenjanina. Ležerno je pecao na obalama rijeke Tamiš i dijelio prekrasan krajolik.

Podsjetimo, bivši srpski reprezentativac odrastao je u malom selu Orlovat pokraj Zrenjanina u obitelji ispunjenoj ljubavlju, ali s vrlo malim financijskim sredstvima.

  • – Dusko je imao zaista teško djetinjstvo. Iako su mu roditelji siromašni, oni su pošteni i dobri ljudi. Kako je želio trenirati nogomet, otac ga je nakon osnovne škole doveo u Zrenjanin i smjestio u dom gdje je mogao ujedno i učiti i igrati nogomet. Preseljenje iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da bi svaki put kada bi došao kući ljubio ruke roditeljima jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije ga bilo briga što je tu s napuštenom djecom jer je imao jasan cilj. Pa što bi bilo s njim da je ostao u Orlovatu? Nema ničega! ——Ranije je rekao stanovnik sela.

Tošić se znao iskrasti iz svoje kuće i cijele noći gledati nogometne utakmice kod susjeda jer njegova obitelj nije imala televizor.

– Sjećam se kako je Dušku susjedi dolazili u kuću gledati utakmicu jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sjedio bi na krevetu s loptom u nogama. Ili bi možda zaspao pokraj televizora i otac bi ga usred noći odveo kući. Dusco je klasičan primjer kako se iz blata penje na vrh!

Nekadašnju trošnu kuću sportaš je pretvorio u pravi obiteljski dom, u kojem sada živi njegova majka Nikolaita.