Na temelju mišljenja muškaraca, čini se da bi se malo tko odvažio na ljubavnu vezu s pjevačicom, s obzirom na jedinstvene zahtjeve njihove profesije. Srećom, Katarina Grujić i njezin suprug, nogometaš Marko Gobeljić, nikada nisu imali problema koji bi doveli do ljubomore, kako samouvjereno tvrdi.

Ljubomora nije nešto što doživljavamo. Možda sam u prošlim vezama znao imati trenutke provjeravanja telefona, ali sada kada sam u braku, to nije slučaj. Ne bih se udala za nekoga za koga ne vjerujem da je vjeran, što mi zadaje nepotrebne brige i besane noći”, rekla je Katarina i dalje navela.

Osjećaj smirenosti je ključan, a ja sam otkrila da je Marko utjelovljenje dobrote i savršen je spoj za mene. Moji osjećaji prema njemu su nepokolebljivi. Kad je prijevara u pitanju, ona je neizbježna ako je netko tome sklon, bez obzira na svakodnevne aktivnosti poput iznošenja smeća. Potpuno sam svjestan Markovog karaktera.

Sa smiješkom je Kaća odgovorila na upit o suprugovoj ljubomori s obzirom na status jedne od najtraženijih pjevačica u branši.

Katarina, kaže, smatra da on nije pretjerano ljubomoran, priznaje da je određena razina ljubomore normalna, ali ne u tolikoj mjeri da provjerava telefone.

U nedavnom otkriću, Kaća je iskreno progovorila o suprugovom preseljenju u Atenu i rasvijetlila dinamiku njihove veze.

U rujnu je donio odluku o preseljenju u Atenu, što se u početku pokazalo prilično izazovnim. Zbog mojih profesionalnih obveza i prisutnosti Katje, nisam ga mogao u potpunosti podržavati u tom razdoblju. Nadao sam se da će se obim posla smanjiti nakon Nove godine, ali na moje iznenađenje, on se samo pojačao, pogotovo nakon izlaska njegove nove pjesme. Katarina je podijelila svoje mišljenje o tome, rekavši:

Od početka naše veze, kroz izlaske, zaruke i brak, bili smo nerazdvojni. Naši su se rasporedi savršeno uskladili, on je bio u karanteni vikendom, a ja sam radila vikendom, što nam je omogućilo da provodimo svaki drugi dan zajedno, živeći pod istim krovom. Međutim, naše okolnosti su se drastično promijenile i sada smo potpuno razdvojeni. Čak i ako ga uspijem posjetiti jednom mjesečno, to mi se čini nedostatnim i znači značajnu prilagodbu za oboje. Unatoč ovim izazovima, ostajemo postojani u svom uvjerenju da smo mladi, zdravi i iskreni. Razumijemo svrhu naših žrtava – osiguranje bolje budućnosti za naše dijete, sebe, i konačno ponovno okupljanje obitelji.

Rođena 20. svibnja 1992. godine u Beogradu, Katarina Grujić poznata je pop-folk pjevačica koja trenutno živi u istom gradu. Godine 2012. sudjelovala je u glazbenom natjecanju Zvezde Granda, gdje je ne samo prošla u superfinale, već je osigurala i impresivno osmo mjesto. Uz svoje kolegice Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović, Katarina je vrlo brzo postala jedna od najtraženijih umjetnica vezanih uz Zvezde Granda. Kao nagradu za uspjeh na natjecanju dobila je debitantsku pjesmu “Jedno džubre” koju je publika toplo prihvatila i ubrzo postala jedan od najpopularnijih hitova.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.