Jelena Vučković je kćerka Goce Božinovske koja je u jednoj emisiji pričala u suzama o svom djetinjstvu, te se oglasila za domaće medije gdje je otkrila na šta je ustvari mislila, kada je izajvila da “ne bi bilo dobro kada bi iznjela dublje stvari” u javnost.

Odmah na početku hrabro je stala u obranu svoje majke, koja je naišla na kritike u komentarima, a pritom je rasvijetlila i vlastitu oklijevanje da se prisjeti djetinjstva provedenog kod bake na selu.

Da budem potpuno iskrena, moja majka je potpuno nevina. Onaj na koga sam mislio je zapravo moj djed, koji je bio sklon prekomjernoj konzumaciji alkohola i bio je nepostojan temperament. Kad god bi došao kući pijan, maltretirao je moju baku i sve u svojoj blizini. Kao mlada i nejaka osoba, dala sam sve od sebe da pomognem svojoj baki koliko god sam mogla – naglasila je Jelena i dodatno pojasnila.

Tijekom mog života moja je majka bila stalno prisutna, mlada i odlučna osoba koja se neumorno borila i radila. Svaki zarađeni dinar nesebično je posvetila kako bismo imali udoban i ispunjen život. Sa sigurnošću mogu reći da mi u tom pogledu nikada ništa nije nedostajalo.

Prema Jeleninim riječima, baka je pretrpjela značajna nasilja od strane svog supruga, koji je pokazivao nestalnu narav posebno kada je bio pod utjecajem alkohola.

Nakon toga, Jelena se preselila u Surčin, gdje je živjela s majkom i Zoranom Šijanom.

Moj djed je bio poznat po svojoj izazovnoj naravi, često je u više navrata nanosio štetu mojoj baki. Zbog toga smo se udaljili od njega. Na kraju sam se sa majkom i pokojnim Zokijem preselila u Surčin, željno iščekujući dolazak sestre Zorane. Zoki me, kao nevjerojatna osoba, prigrlio kao svoje dijete. I baka i ja cijenili smo trenutke koje smo proveli s njima. Nažalost, moj djed je umro u to vrijeme, označivši početak pozitivnog zaokreta u mom životu.

Osim toga, spomenula je i Šijana, tvrdeći da je on jako voli i inzistira da se preseli sa sela kod njih u Surčin.

Zoki je imao duboku ljubav prema meni i izrazio je mojoj majci želju da dođem živjeti s njima. Međutim, nisam mogla podnijeti pomisao da budem odvojena od svoje bake, pa je ona ostala uz nas. Na kraju je na svijet došla moja sestra, a potom i moj brat Miroslav. Kad sam krenula u školu u Beogradu, baka je odigrala značajnu ulogu u pomaganju u brizi o Zorani i Mirku. Dani rođenja moje sestre i brata bili su nedvojbeno najradosniji trenuci mog života.

Izražavajući žaljenje, naglasila je svoju duboku zabrinutost zbog nepravednih optužbi usmjerenih na izazovan odgoj njezine majke.

Jelena je izrazila žaljenje zbog presude s kojom se njezina majka suočava, ističući majčine kvalitete vrijedne divljenja kao izdržljivog borca ​​i suosjećajne osobe. Jelena je priznala majčinu nepokolebljivu posvećenost svojoj braći i sestrama, dajući sve od sebe kako bi ih podržala i brinula se za njih.