– Kada se pojavila početkom 203 godine, Natašu bekvalac su prozvali srpskom pamelom Anderson. Odmah je zapala za oko muškarcima, a do sada je imala već tri nesretna braka, ali je iz istih dobila i tri kćerke. Danas govorimo o njenoj ekstra liniji….

Poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti, Nataša Bekvalac otkrila je ključeve svog izvanrednog izgleda. Prema njezinim riječima, održavanje besprijekorne tjelesne građe rezultat je stalnog vježbanja i pomno osmišljenog režima prehrane. Na Instagramu je velikodušno podijelila svoj put mršavljenja, skinuvši 10 kilograma i bez napora održavši svoju težinu ispod 55 kg. Temelj njezinog režima prehrane leži u odabiru određenih namirnica i isključivanju ostalih. Ispod je opsežna analiza njezinog plana prehrane: Dopuštena hrana: Dopuštene su sve vrste mesa, osim masne svinjetine.

Čista svinjetina je prihvatljiva opcija za konzumaciju. Kada je riječ o mliječnim proizvodima, preporučljivo je odlučiti se za opcije s niskim udjelom ugljikohidrata, poput feta sira, jogurta i svježeg sira. Međutim, ključno je konzumirati ove namirnice umjereno i izbjegavati pretjerani unos. Kada je u pitanju povrće, imate slobodu uživati ​​u raznim zelenim opcijama kao što su kupus, zelena salata, krastavac, cvjetača, brokula, luk, rajčica, tikvice i špinat. Što se tiče jaja, slobodno ih pripremite kako god želite. Svaki dan smijete pojesti jednu šaku orašastih plodova. Ključno je adekvatno se hidrirati unosom 2,5 litre vode dnevno.

  • Hrana koje se treba kloniti: Peciva treba potpuno izbjegavati jer nisu dopuštena. Što se voća tiče, njega treba konzumirati samo nedjeljom, a sve ostale dane izbjegavati. U potpunosti se klonite krumpira jer nije dopušten. Mahunarke poput soje, graha i zelenog graha također su zabranjene. Zabranjeni proizvodi uključuju tjesteninu, grašak i rižu. Grickalice, slatkiši i sokovi također su strogo zabranjeni. Prvih šest dana plana dijete pridržavajte se propisanog popisa odobrenih namirnica. Sedmog dana dozvoljeno je konzumiranje tjestenine, krumpira i riže za vrijeme doručka i ručka, uz izuzetak slatkih poslastica.

No, ako želite desert, možete uživati ​​u maloj porciji meda ili integralnog keksa. Po završetku sedmog dana treba se vratiti na dijetu bez ugljikohidrata i ponovno započeti ciklus. Nataša je istaknula važnost uravnotežene prehrane i pridržavanja strogog režima, istaknuvši da je ključ uspjeha u pravilnom spoju namirnica i dosljednom tjelesnom vježbanju. Slijedeći ovaj plan prehrane, ne samo da je postigla gubitak težine, već je i održala vitku figuru, što je dovelo do njezina divljenja vrijednog izgleda i opće dobrobiti.

Evo nekoliko dodatnih savjeta: Dosljedna rutina vježbanja: Uz svoj fokus na pravilnu prehranu, Nataša daje prioritet redovitom fizičkom treningu, koji uključuje kardio vježbe, pilates i vježbe snage. Emocionalno blagostanje: Upravljanje stresom također je sastavni dio njezine rutine. Kako bi održala mentalnu ravnotežu, u svoju praksu uključuje jogu i meditaciju. Adekvatan san ključan je za metabolizam i oporavak tijela. Nataša Bekvalac služi kao potvrda činjenice da se uz predanost, pravilnu prehranu i dosljednu tjelovježbu može postići i održati željena tjelesna i cjelokupna dobrobit. Dodatni tekst za dodatni kontekst. Nataša je stekla reputaciju svojim besprijekornim fizičkim izgledom i iznimnom kondicijom.

Ona dosljedno naglašava važnost održavanja redovite rutine vježbanja i pridržavanja nutritivne prehrane kako bi postigla željenu estetiku. Putem različitih platformi društvenih medija često daje vrijedne smjernice o temama prehrane i tjelesne aktivnosti, služeći kao izvor inspiracije za brojne pojedince koji žele prigrliti zdrav način života. Uz bavljenje glazbom, Nataša se aktivno bavi i filantropskim radom. Dala je potporu raznim dobrotvornim pothvatima, koristeći svoju slavu za podizanje svijesti o gorućim društvenim problemima i pružanje pomoći najugroženijima.

Nataša Bekvalac se kroz svoj profesionalni put nametnula kao simbol vrhunske zabavne glazbe u okruženju. Svojim pjesmama koje su bile na vrhu ljestvica, iskrenim izvedbama i dinamičnom pojavom na pozornici, osvojila je srca brojnih obožavatelja i ostavila neizbrisiv utjecaj na balkansku glazbenu krajoliku. Njezina nepokolebljiva predanost glazbi, zdrav način života i filantropski napori učvrstili su njezin status jedne od najobožavanijih i najutjecajnijih osoba u regiji.