Voditeljica Jovana Jeremić je ovih dana u crnom. Preminula je svekrva voditeljice Jovane Jeremić, majke njenog bivšeg supruga Vojisalava Miloševića, s kojim je dobila kćerku Leu.
Jovana je često isticala da joj je svekrva Zorica bila velika podrška i nakon razvoda, a sada je pozdravlja emotivnim riječima.

– Veliki je Božji dar da imate za svekrvu JAKU, intelektualno JAKU ALFA ŽENU, ŽENU SVIJETA. Sve sto vraca vrijeme ti si za mene jedina i prva. Lider u svemu.Moja PRVA i PRAVA SVEKRVA.

Hvala vam što ste bili uz mene u ključnim trenucima. Zato što si dao toliko sebe u mene. Obično se svekrva i šogorica ne slažu, ali ja sam te toliko volio da samo moja duša zna istinu. Naša kava na terasi, moja oranica s tobom na Kvarni, naše priče i pisanje jutarnjeg programa uz muziku za Boćica i NG, Uskrs…

Vjerujem da duše ne umiru.Samo se presele na drugo mjesto. Žena i profesorica zahvaljujući kojoj svi srednjoškolci pamte svoje školske godine. Vrsna profesorica glazbe, prenosila je svoju snagu na sve učenike, kolege i članove srednjoškolskog zbora, svuda potičući i šireći svoju pozitivnu energiju i širok osmijeh. Prvo je bila prijateljica, a tek onda učiteljica. Kad se spomene njegovo ime, odmah se javljaju asocijacije:

“To je Srbija”, “Bolestan sam”, “Pratim te”, “Carigradske žute dunje”… Njegovu ličnost karakterizirala je akademska pripremljenost, emancipacija profesora. i “Savaglia” glazbeno slatkog duha.Taj djetinji, naizgled neozbiljan (čitaj: umjetnički) šarm svojim je ponašanjem stvarao raspoloženje. Jedinstvena i vaša. Svjetska žena – napisala je moderatorica.